Brzo, lako i praktično

STVARI SE SAMO GOMILAJU, A VI NIKADA NE ZNATE GDE ĆETE SA NJIMA? Ovo je najlakši način da složite garderobu i uštedite prostor! (KURIR TV)

Žena -

Nema domaćice na ovom svetu koja se u jednom trenutku pred nagomilanim stvarima nije uhvatila za glavu i pomislila kako više nema gde da ih stavi u kući.

Kako su kuće ili stanovi sa velikom kvadraturom ili podrumima mahom u manjini, a prostor neophodno što funkcionalnije organizovati, postavilo se pitanje kako najpraktičnije složiti garderobu, donji veš, peškire i iskoristiti maksimum od prostora koji vam je na raspolaganju.

foto: Profimedia

Po uzoru na Mari Kondo, japansku organizatorku doma, koja je razvila svetski poznatu sopstvenu metodu za sređivanje kuće i nagomilanog nereda, Kurir TV vam donosi video koji će vam u samo 3 minuta dočarati kako da neredu u svom domu pristupite tako što ćete ga sređivati isključivo po kategorijama.

foto: AP

To praktično znači da se nećete baciti u sređivanje spavaće sobe, nego ćete na primer prvo odraditi sređivanje svoje odeće… A majica kao pleve na sve strane.

Verovali ili ne, potrebna vam je samo jedna kutija, malo vremena i ovaj snimak. Pa u akciju!

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track