SAČUVAJTE ZDRAVLJE POD KLIMOM: Usmerivač vaduha za klimu na VELIKOM SNIŽENJU (ultralako montiranje)
Foto: Promo

SAČUVAJTE ZDRAVLJE POD KLIMOM: Usmerivač vaduha za klimu na VELIKOM SNIŽENJU (ultralako montiranje)

Žena -

Iako je napolju jako toplo, duvanje hladnog vazduha iz klime se na vaše zdravlje vrlo negativno može odraziti. Naročito ako je u pitanju mala prostorija u kojoj sedite veći deo dana. Pogledajte OVDE koliko u ovakvim situacijama ovo krilo za usmervanje može da vam znači!

Usmerivač vazduha za klimu je sjajno rešenje naročito za one manje kancelarije gde klima jednostavno mora da bude uključena, a gde su zaposleni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Kako biste sačuvali zdravlje, a kako zarad toga ipak ne biste trpeli ni visoku temperaturu, ovaj usmerivač će vam pomoći da rashladite prostoriju, a da vazduh usmerite tako da ni u kog ne duva. Postavlja se ultrajednostavno, a sad je na LETNJEM POPUSTU – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

Direktna izloženost vazduhu iz klime nije dobra ni kada je grejanje u pitanju, jer to znatno može uticati na suvoću kože. Zato je super korisno imati ovaj usmerivač ne samo za tople dane, već i za zimski period kada klimu koristite kako biste zagrejali prostor.

Iskoristite LETNJE SNIŽENJE i poručite svoj usmerivač vazduha za klimu po SUPER CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track