PRED VENČANJE JE DOBILA ŠOK PORUKE KOJE JE NJEN VERENIK SLAO DRUGOJ: Ipak je stala sa njim pred OLTAR, a osvetila mu se na NAJGENIJALNIJI način ikada! Sramota ga je IZGRIZLA!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

PRED VENČANJE JE DOBILA ŠOK PORUKE KOJE JE NJEN VERENIK SLAO DRUGOJ: Ipak je stala sa njim pred OLTAR, a osvetila mu se na NAJGENIJALNIJI način ikada! Sramota ga je IZGRIZLA!

Žena -

Kejsi je samo jedno veče pre venčanja dobila niz šokantnih poruka, koje je odmah podelila sa javnošću.

Ne samo da su joj uništile vjenčanje, već su joj okrenule ceo svet naopako. Ona je svoju priču podelila sa drugima, ali i to kako se osvetila bivšem vereniku.

foto: Profimedia

Nazdravljajući šampanjcem sa svojim deverušama nekoliko sati pre venčanja, stigla joj je poruka koja je zasenila sve ostalo. Nepoznata osoba pitala je Kejsi: "Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?" Zatim su usledili "printskrinovi" koji su jasno pokazali da je njen dragi vodio škakljive razgovore s drugom ženom.

"Ovaj vikend. Ti i ja. Biće vruće", napisao je verenik u jednoj od poruka.

"Imaš je.eno neverovatno telo. Ludilo kako ga koristiš. Kad bi barem moja devojka imala upola takve veštine", bila je sledeća poruka. Aleks je nepoznatoj ženi priznao i da nikad pre nije osetio toliku povezanost s nekim.

Šokirana i slomljena, ona je briznula u plač, a onda skovala pakleni plan za osvetu uskoro bivšem vereniku, a ne budućem suprugu. Umesto da otkaže venčanje, ona je odlučila da završi tu farsu na spektakularan način - čitajući poruke tokom ceremonije u crkvi.

Kada je došla do oltara, njen verenik nije ni slutio šta će se dogoditi.

"Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Aleksu", kazala je Kejsi. Čitajući svaku reč iz lascivnih poruka, devojka je ponizila svog verenika pred svima koji su im bliski. Aleks je nakon toga izjurio iz crkve u pratnji svoga kuma, a Kejsi je održala i završnu reč.

"Danas neće biti venčanja, ali ćemo umesto toga proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svog srca čak i kad boli", rekla je okupljenoj masi, a onda su otišli na žurku do jutra.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Whimn, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track