BEOGRAĐANIN RAZOTKRIO SVE MUŠKARCE: Evo zašto moraš da budeš KUČKA da bih te voleo najviše na svetu
Foto: Profimedia

Iskreno

BEOGRAĐANIN RAZOTKRIO SVE MUŠKARCE: Evo zašto moraš da budeš KUČKA da bih te voleo najviše na svetu

Žena -

Da li si se ikada pitala da uprkos tome što si pokazala svoje najlepše lice, muškarci tvojih snova redovno biraju druge devojke?

Ponekada nije dovoljno biti iskren prema muškarcu. "Ne zoveš me dovoljno" ili "Nikada mi ne govoriš da me voliš" neće vam doneti željeni rezultat i definitivno neće promeniti te stvari.

Ako si previše fina i dobra, jasno mu stavljaš do znanja da tvoja sreća zavisi od njega – a za većinu muškaraca to je jasan signal da je vreme da se daju u beg.

Muškarac nikada ne bi smeo da bude uljuljkan u sigurnost činjenice da ti je potreban. Naprotiv.

Ako mu jasno staviš do znanja i pokažeš da ti nije potreban za svaku stvar, u njegovom mozgu će se upaliti lampica koja će mu jasno signalizirati da mora da se više potrudi, da pokaže da ti jeste potreban.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Verovale ili ne, muškarci potajno poštuju i obožavaju devojke koje su jake, imaju samopouzdanje i sopstvene snove. Ništa nam nije privlačnije nego devojka koja se ponosi onim što jeste. Čak iako to nije ono što tražimo, bićemo u iskušenju da joj pružimo šansu - ako je ona pruži nama.

Zašto?

Zato što je takvih devojaka jako malo, pogotovo ako uzmemo u obzir brojne savete koji im mediji upućuju i koji im govore da se ponašaju kao prosečan sluga kako bi dobile svog muškarca.

Zapravo, niko nema moć da te učini srećnom, tužnom, ispunjenom depresivnom sem tebe. Ti držiš kontrolu nad svojim životom i zato nikako ne bi trebala da misliš da je svaki muškarac sa kojim si izašla tvoja poslednja šansa za ljubav. On treba da se trudi oko tebe, a ne obrnuto.

Zato ponekada moraš da se ponašaš kao kučka, samo ponekada.

via GIPHY

Ako preteraš i pokažeš mu da ti uopšte nije potreban, vrlo lako se može desiti da se oseti odbačeno i sreću potraži na drugom mestu.

Ali, ako mu s vremena na vreme prebaciš nešto, „kazniš“ ga jer nije uradio nešto kako treba ili obrusiš, to će biti dovoljno da shvati da nije sve gotovo i da i dalje mora da se trudi i radi na sebi kako bi postao muškarac kojeg želiš.

Mi jednostavno volimo lov, ali podjednako volimo i blejanje nakon njega. U slučaju da vidimo da je lov gotov, prepustićemo se svemu onome što sledi posle – hrani, piću, drugarima. Počećemo da uzimamo vezu zdravo za gotovo znajući da smo napokon dobili devojku i možemo da se posvetimo drugim stvarima koje nas zanimaju.

via GIPHY

I tu većina devojaka izgubi bitku. Ponekada moraš da budeš kučka i prebacuješ mu za bacanje đubreta, pranje sudova, sređivanje, nežnost, romantika, seks... Moraš da mu pokažeš da imaš zube i svoje ja. Moraš da mu pokažeš da imaš svoj život koji nužno ne uključuje njega, ali da si spremna da ga pustiš u njega.

Pravi muškarac (za tebe naravno) će shvatiti signal da lov još nije gotovo i da mora još da radi na sebi i svojim veštinama kako bi te ulovio.

Mi smo prosti i ne želimo previše da komplikujemo stvari jer tako komplikujemo i svoj život. Zato nam je ponekada i lakše kada nam jasno stavite do znanja problematične stvari koje bi fina devojka prećutala jer onda možemo da radimo na njihovom rešavanju.

Naravno, ne postoji univerzalno uputstvo za kučke, ali ako vidiš da se trudi, poštuje tvoje želje i tvoju ličnost, na dobrom si putu – ako je stalno mrzovoljan, nesrećan i izbegava bilo kakvu konverzaciju sa tobom, možda bi trebalo da preispitaš svoje metode jer biti kučka ne mora nužno da bude loša stvar pogotovo ako to radiš iz pravih, a ne pogrešnih pobuda.

Pogotovo kada je ljubav u pitanju.

via GIPHY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track