BUDITE PAŽLJIVIJE: Zbog ovih loših navika vam se opuštaju grudi!
Foto: Shutter

PRIPAZITE

BUDITE PAŽLJIVIJE: Zbog ovih loših navika vam se opuštaju grudi!

Žena -

Koža na grudima stari dve do tri godine brže od ostatka tela. Ali, postoje i neke navike koje mogu ubrzati ili pogoršati proces. Evo na šta bi trebalo da pripazite.

Bilo zbog dojenja, godina ili genetskih predispozicija, nijedna žena ne može da izbegne to da joj se grudi u nekom trenutku života barem malo ne opuste.

Grudnjak koji ne pruža dovoljnu potporu Uvek birajte grudnjake koji će dati dovoljnu potporu grudima jer će u suprotnom, odnosno ako se grudi tresu, koža na grudima oslabiti, kao i proizvodnja kolagena.

Pušenje Čak i samo jedna cigareta dnevno i povremeno pušenje slabe i čine kožu starijom jer uzrokuju smanjenje dotoka krvi u površinski sloj kože.

Jo-jo dijeta Ako varirate konstantno između dva do četiri kilograma telesne mase gore-dole, to nije problem. Ali ako se radi o deset ili više kilograma, svaki put kada dobijete i izgubite kilograme koža na grudima će se još više opustiti.

Ne nanosite kreme sa zaštitnim faktorom Kao što štetni UV zraci doprinose nastanku bora na licu, isto tako nepovoljno utiču na grudi jer se smanjuje stvaranje kolagena i oštećuje se koža, što rezultuje opuštenim grudima.

Trčanje To nikako ne znači da bi trebalo da prestanete da trčite, već da dok trčite nosite sportski grudnjak s odvojenim korpama (grudnjak bez odvojenih korpi, koji samo stisne grudi, nema tako dobro dejstvo) koji će grudi držati na mestu.

(superzena)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) I STARLETE BI VAM POZAVIDELE NA OVAKVOM POPRSJU: Brushalter koji će vam podići grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track