DEKOLTEIMA ODZVONILO: Isticanje grudi više nije u modi, evo šta je sada IN
Foto: Printskrin/Instagram

Trendovi

DEKOLTEIMA ODZVONILO: Isticanje grudi više nije u modi, evo šta je sada IN

Žena -

Dekoltei padaju u zaborav! Modna biblija kaže da pokazivanje grudi izazovnim i dubokim izrezima više nije u modi, a umesto toga, u trendu je pokazivanje ramena, stomaka i nogu

"Dekolte - ti divni brežuljci pogurnuti jedan prema drugome kako bi pokazali seksualnu slobodu, zaveli, inspirisali su požudu ili kako bi se samo pokazali - je gotov ili u najmanju ruku ide na zasluženu pauzu. Sise se više neće pokazivati momcima niti bilo kome drugome", ističu modni stručnjaci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Odbacivanje stereotipa povezanih uz pol u poslednje je vreme u prvom planu, a dani kada se na žene gledalo samo kao na lepotice su službeno gotovi", dodaje se. Stilistkinja Elizabet Selcmen kaže da su za to delomično krivi 'jezivi' komentari na internetu, koji su žene obeshrabrili da pokazuju previše.

Komentirišući jednu bujnu glumicu, Selcmenova kaže:

"U situacijama gde joj je dekolte vidljiv, nakon što fotografiju objavi na Instagramu, od 100.000 komenatara njih 90,000 biće o njenim sisama. To nije zdravo, to je jezivo".

Maloprodajni lanci nastoje zaraditi na novim trendovima pa je tako u ponudu stavljaju grudnjake za 'side-boob' područja za žene koje ne žele pokazati previše. A što se prodaje grudnjaka tiče, i tu se trendovi menjaju pa push-up grudnjaci polako odlaze u istoriju.

(Vogue)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track