DEVOJKE, PAZITE ŠTA ŽELITE Manekenka operacijom uklanjala podočnjake, posle nije mogla da otvori oči
Foto: Printskin Chanal 5

Nije izlazila iz kuće

DEVOJKE, PAZITE ŠTA ŽELITE Manekenka operacijom uklanjala podočnjake, posle nije mogla da otvori oči

Žena -
Zatvorenik sam u sopstvenoj kući. Ne usuđujem se da izađem iz kuće, ne može da se pomiri sa sudbinom

Sarai Muhamed iz Londona bila je model za fotografiranje, ali njena je karijera naglo završila odlaskom pod nož. Sada dane provodi zatvorena u kući žaleći zbog odluke o plastičnoj operaciji.

Sve je počelo putovanjem na Filipine, gde je imala zakazano slikanje za kliniku plastične hirurgije. Uoči snimanja, jedna joj je doktorka prigovorila kako ima izražene podočnjake.

"Imali su moje ranije fotografije i bili su jako zadovoljni što ću im ja biti zaštitno lice, a onda mi je ona to rekla. Preporučila mi je revolucionarni postupak kojim se ubrizgava hijaluronska kiselina ispod očiju. Obećavala je kako nakon toga više nikad neću imati probleme s podočnjacima", objašnjava Sarai koja je pristala na korekciju i napravila grešku.

Kada se probudila, osetila je bolove ispod očiju koji su bili natečeni.

"Znala sam da nešto nije u redu jer su mi oči bile natečene više nego što sam mogla da zamislim, čak sam i otežano disala, činilo se kao da mi telo odbacuje filere", priseća se Sarai.

Pošto se vratila iz Engleske potražila je drugo mišljenje i saznala kako su joj umesto obećane hijaluronske kiseline, u lice ubrizgali trajne filere. Čekala je šest meseci i nadala se da će se stanje na njenom licu poboljšati, ali do toga nije došlo. Ponovno je otišla u istu kliniku na Filipinima i zahtevala je da joj isprave, ali se operacija ponovo završila katastrofalno.

"Doktorica je napravila rez ispod mojih očiju i pokušala izvaditi filere. Nije uspela. Da stvar bude gora, postupak se zakomplikovao pa sam ostala i bez gornjeg dijela obrva", rekla je Sarai.

Povukla se nakon svega iz javnog života i sveta oko sebe. Zatvorila se u kuću i živi usamljeničkim načinom života.

"Zatvorenik sam u sopstvenoj kući. Ne usuđujem se da izađem iz kuće", ne može da se pomiri sa sudbinom.

Nedavno je bila na trećoj korektivnoj operaciji kod vrhunskog facijalnog hirurga, koji joj je uspeo izvaditi filere i zategnuti joj kožu lica radi lepšeg izgleda, s obzirom na to da su joj fatalne injekcije uništile mišiće.

"Pošto su otekline splasnule dovoljno da mogu otvoriti oči i vidim rezultate, ostala sam pozitivno šokirana. Razumijem kako treba proći određeno vrijeme prije no što se sve vrati na staro, ali napokon mi se vratila volja za životom", zaključuje Sarai.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track