Dokaz da ste omatorili: Fraze i postupci koji vas odaju!
Foto: Shutterstock

11 znakova

Dokaz da ste omatorili: Fraze i postupci koji vas odaju!

Žena -
Za većinu su prvi znakovi starenja bore, gubitak kose, lošije pamćenje, ali i ova neočekivana ponašanja

Shutterstock, Thinkstock, ThinkstockOvaj tekst je preuzet sa portala StilZa većinu su prvi znakovi starenja bore, gubitak kose, lošije pamćenje, opuštanje tela, često spavanje pred televizorom i nevešto rukovanje mobilnim telefonima i računarom. Sa godinama menja se i modni stil pa ljudi radije biraju udobnu nego modernu odeću.Donosimo vam spisak onoga po čemu ćete znati da možda više i niste u cvetu mladosti:1. Volite da slušate i pričate o zdravstvenim problemima.2. Sećanje je sve kraće, a zanovetanje sve duže.3. Možete živeti bez seksa, ali ne i bez naočara.4. Često ste ukočeni i stalno imate bol u zglobovima.

5. Jaučete pri saginjanju.6. Često kažete: “Kad sam ja bio mlad, stvari nisu tako funkcionisale”, a izgovarate i rečenice koje počinju sa “U moje vreme…”7. Ne poznajete muzičke hitove.8. Izbegavate kafiće sa glasnom muzikom.9. Mislite kako su svi na rukovodećim pozicijama jednostavno premladi.10. Ne razumete kulturu mladih.11. Stalno nešto prigovarate i ne dozvoljavate da svetlo gori na dva mesta i da bojler bude uključen kad nije jeftina struja.

Pogledajte još na portalu Stil:Prosečna žena izgleda 4 godine starije: Izračunajte koliko vam je telo zapravo staro!Imali seks na svake tri godine: Bračna saga koja će vas šokirati!Svi grešimo, ali malo ko uči iz svojih grešaka: 5 navika srećnih žena!Zbog ovoga ćete ostariti pre vremena: Navika koja čini nepopravljivu štetu!Recept za eliksir regeneracije: Vraća lepotu, snagu i zdravlje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track