EVO KAKO MRŠAVE SVETSKE ZVEZDE: Bivša asistentkinja holivudske glumice otkrila je sve
Foto: Profimedia

Otvoreno

EVO KAKO MRŠAVE SVETSKE ZVEZDE: Bivša asistentkinja holivudske glumice otkrila je sve

Žena -
Mislili ste da su za perfektnu figuru zvezda zaslužni dijete i vežbe? Grdno se varate!

Asitentkinja holivudskih zvezda otkrila je da za perfektnu figuru zvezdi nisu zaslužne ni dijete ni vežbe.

"Najpoznatije glumice su iste kao i mi. Nemaju živaca da opsesivno drže dijetu ili da prolivaju znoj u teretani. Šta ih razlikuje? One znaju za ovu tajnu mršavljenja..."

Ana, 34-godišnjakinja upoznala je Holivud iznutra. Tamo se bavila različitim poslovima. Bila je recepcionarka u filmskom studiju, pomagala je čak u organizaciji dodele Oskara. Poslednjih 6 godina je radila kao lična asistentkinja jedne od najpopularnijih glumica.

"Ne mogu da otkrijem njeno prezime, ali verujte mi da je to osoba koju svi poznaju, jedna od najcenjenijih sada zvezda filma", kaže ona.

Kako je to biti u okruženju velike zvezde?

"Kada si asistent zvezde, provodiš s njom dane. Znaš sve o njenom životu, poznaješ njene najveće tajne", objašnjava Ana.

"Upravo zato i poznajem tu jednu od najskrivanijih tajni zvezda filma..."

Usprkos tome što se misli, nije lako biti zvezda. Postati poznat je jedna stvar, ali kako ostati na vrhu toliko godina? Ženama je još teže. Kod glumica je izgled veoma važan. Zato moraju uvek da oduševljavaju idealnom figurom.

Ipak, vrlo je teško održati takvu figuru. Osim toga, dešava se da moraju da se ugoje zbog uloge, a potom da se munjevito vrate na idealnu težinu kako bi mogle da nastupaju u sledećoj reklami ili da izgledaju božanstveno na crvenom tepihu.

Iako većina glumica tvrdi da je njihova linija zasluga gena, rigoroznih dijeta ili vežbi, istina je potpuno drukčija!"Nemojte da verujete u to što govore zvezde u intervjuima ", savjetuje Ana i dodaje: "praktično sve glumice sa kojima sam razgovarala koriste ovaj način za mršavljenje. Naravno, nijedna od njih to neće priznati, ali svi to znaju u Holivudu."

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dakle, na čemu se zasniva ova tajanstvena metoda?

Pokazalo se da se ona bazira na svojstvima jednog prirodnog sastojka koji podstiče mršavljenje.

"Trenutno najmoderniji i najdelotvorniji način za mršavljenje u Holivudu je uzimanje ketona maline. Glumicama je važno da postignu i održe idealnu figuru brzo, sigurno i bez napora. Keton maline ispunjava sve te zahteve."

Ali šta je keton maline? Profesor Džon Leri sa Međunarodnog instituta za dijetetiku objašnjava.

"Keton maline je supstanca koja se može uzeti iz voća maline. Poseduje jaka svojstva koja podstiču mršavljenje. Ipak nije lak za nabavku, u jednom voću ga je malo. Zato kako bi se postigli efekti koje obezbeđuje jedna kapsula sa ketonom maline, trebalo bi da se pojede čak nekoliko stotina kilograma malina!"

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Dakle kako deluje keton maline?

"Kao prvo, on prisiljava organizam na sagorijevanje glukoze, dakle šećera, uglavnom u jetri. Dalje, što je vrlo važno, usporava oslobađanje šećera u krvi, a kada se u krvotoku ne sakuplja šećer, ne sakuplja se takođe ni masnoća jer se upravo šećer pretvara u masnoću. Sinergija tih delovanja omogućava istovremeno sagorijevanje, te blokiranje odlaganja masnoća na prirodan i siguran način", objašnjava profesor, prenosi vecernji.hr.

A šta to konkretno znači za osobe koje sanjaju o idealnoj figuri?

"Ovo je veoma jednostavno. To znači da je moguć gubitak čak 10 kg mesečno, bez dijete, vežbi, bez ikakvih promena dosadašnjeg stila života. Zahvaljujući ovoj metodi, mogu se postići brži i trajniji rezultati u mršavljenju, jer nijedna dijeta ili fizička vežba nisu tako prilagođene delovanju našeg organizma kao ova metoda."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track