Evo šta će se desiti ako pijete kokosovu vodu 7 dana
Foto: Profimedia

Istraživanje

Evo šta će se desiti ako pijete kokosovu vodu 7 dana

Žena -
Kokosova voda jača imunitet i eliminiše bakterije koje prouzrokuju infekcije urinarnog trakta, gonoreju, bolesti desni

Kokosova voda ima praktičnu i kompatibilnu strukturu za krvnu plazmu u ljudskom krvotoku. U prošlosti se koristila u oružanim sukobima, kao zamena za krv i spasla je brojne živote.Danas se kokosovo ulje se koristi u celom svetu.

Šta se desi kada pijete vodu od kokosa sedam dana?

Kokosova voda jača imunitet i eliminiše bakterije koje prouzrokuju infekcije urinarnog trakta, gonoreju, bolesti desni, kao i viruse koji uzrokuju prehladu, zarazne bolesti i tifus. Ne samo da će kokosova voda povećati vašu energiju, već će kao prirodni diuretik osnažiti hormone štitnjače i bubrega.

Očistit će kanale urinarnog trakta i mokraćnog mehura i eliminisati toksine iz organizma. Ova čudotvorna voda pomaže da se rastvori kamenac razblaživanjem urina, tako da ćete razne hemikalije u vašim bubrezima, kao što su kalcij, fosfati, mokraćne kiseline, relativno lako izbaciti iz sistema, piše Lifegooroo.

Zbog svojih prehrambenih vlakana, takođe je korisna za probavu. Redovno je pijte i tako ćete eliminirati želučanu kiselinu. Što se tiče mršavljenja, pomaže ljudima da izgube težinu, a pre svega smanjuje nivo apetita.

Ako imate akne, masnu ili suvu kožu, sve što treba da učinite jeste da potopite pamuk u kokosovu vodu i nanesete direktno na "pogođeno" područje. Očistit će i hidratizirati kožu, ali što je najvažnije, pore će biti otvorene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track