(FOTO I VIDEO) NEUSTRAŠIVA MAMA: Ajkula joj odgrizla ruku, ali njena hrabrost će vas oduševiti!
Foto: Printscreen

Surfovanje u krvi

(FOTO I VIDEO) NEUSTRAŠIVA MAMA: Ajkula joj odgrizla ruku, ali njena hrabrost će vas oduševiti!

Žena -
Betani Hamilton morski pas je odgrizao ruku kada je imala 13 godina. Tri nedelje kasnije opet je počela da surfuje. Nastupila je i na Svetskom prvenstvu, a sada je postala i majka

Bethani Hamilton (25), hrabra devojka s Havaja koja je nastavila da surfuje i pošto joj je ajkula odgrizla ruku, rodila je sina.

Betani i njen suprug Adam Dirks su na društvenim mrežama objavili svoju zajedničku fotografiju s malenim Tobiasom, piše Daily Mail.

Godine 2003. Betani je napao morski pas. Međutim, iako je imala samo 13 godina, uskoro je nastavila da surfuje i čak je osvojila drugo mesto na svetskom juniorskom prvenstvu. Tada je rekla kako nikada nije ni pomišljala da će prestati da surfuje. Ipak, priznala je, bila je malo skeptična da li će moći da surfuje s jednom rukom, ali čim je izašla iz bolnice, znala je da će pokušati.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Rekla je i da se morala rešiti straha od ajkula.

Betani kaže i da je surfovala tokom cele trudnoće.

"Ponekad zaboravim da imam samo jednu ruku. Mislim da će mi to i sada biti poseban izazov. Moraću nekako da se snađem i prilagodim kako bi se što bolje brinula o Tobiasu", kaže Betani.

http://www.youtube.com/watch?v=1KEGhLqaVOY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track