(FOTO) MLADA U SUZAMA: Prvi svadbeni ples nije odigrala sa mužem, već sa nekim mnogo bitnijim
Foto: Printscreen

Spasilac ispred supruga

(FOTO) MLADA U SUZAMA: Prvi svadbeni ples nije odigrala sa mužem, već sa nekim mnogo bitnijim

Žena -
Greta je imala 16 godina kad joj je dijagnostikovana leukemija i tada je staviljena na listu čekanja za transplantaciju koštane srži, a Deni je bio taj koji joj je spasao život i omogućio da stane pred oltar

Greta Perske je prošetala do oltara 10. oktobra, nakon četiri godine zabavljanja sa Tonijem Hokansom.Cela ceremonija je bila jako dirljiva, ali ono što je sve goste ostavilo u suzama jeste njen prvi ples. Umesto da zapleše da mladoženjom, ili svojim ocem, mlada je odlučila da prvi ples podeli sa čovekom koji joj je spasio život. Greta je imala 16 godina kad joj je dijagnostikovana leukemija i tada je staviljena na listu čekanja za transplantaciju koštane srži. Godinu dana kasnije joj je već bilo veoma loše i baš kada je postalo kritično pojavio se njen spasilac. Iako se pre toga nikada nisu sreli, Deni je odlučio da mladoj devojci donira svoju koštanu srž.

"I pre nego što sam ga upoznala on je bio divan čovek koji je rešio da mi donira koštanu srž iako me nije nikada video. To mi je značilo sve. Bez njega ne bih doživela svoje venčanje", rekla je Greta.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

Deni i njegova supruga pre nego što su pomogli Pereskovoj, izgubili su nekoga veoma dragog, pa su tako doneli odluku da spasu drugi život. Greta kaže da ne zna kako će ikada moći da se oduži Denijelsu i baš zato je odlučila da prvi ples na svadbi odigra sa njim, iako je običaj da to bude s mužem ili ocem.Ceo događaj je bio veoma emotivan, a Deni je bio na ivici suza. Mladinom ocu i mladoženji nije smetalo što je Greta odlučila da prvo zaigra sa Denijem, jer su takođe neizmerno zahvalni čoveku koji je spasao njihovu voljenu Gretu i omogućio joj da živi i stane pred matičara..

"Bilo mi je zadovoljstvo da ga upoznam. On je neverovatan čovek id rago mi je da sam imao šansu da popričam sa njim. Da nije bilo njega, ja danas ne bih imao voako sjajnu ženu", rekao je mladoženja Toni Hokans.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

(huffingtonpos.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track