(FOTO) MODNI TRENUTAK: Šik kombinezon ispod kojeg čak ni Amal Kluni ne nosi grudnjak
Foto: Profimedia

LETNJI STIL KLUNIJEVE SUPRUGE

(FOTO) MODNI TRENUTAK: Šik kombinezon ispod kojeg čak ni Amal Kluni ne nosi grudnjak

Žena -
Najmodernija boja za leto 2015. godine i najmoderniji kroj! Amal Kluni je svoju letnju modnu kombinaciju upotpunila sandalama i tašnom koje će svaka dama poželeti u svom ormanu...
1 / 4 Foto: Profimedia

Amal Kluni pažljivo osluškuje modne diktate, ali ne sluša do kraja nijedan! Upravo to dokazuje i najnovija odevna kombinacija u kojoj su je uhvatili paparaci dok je napuštala London 24. juna 2015. godine.

Supruga slavnog holivudskog glumca Džordža Klunija nije odolela ultrapopularnoj maslinastozelenoj boji za koju kreatori kažu da je "nova crna", odnosno da pleni upravo svojom neutralnošću.

Za put je odabrala kombinezon modne kreatorke Sonje Rikiel, četvrtastog izreza sa širokim bretelama, a gornji deo je tako dobro krojen da je čak i poslovično diskretna Amal ovog puta izostavila grudnjak.Širok, ravan model vrlo je udoban, a ravne nogavice su koketno skraćene na dužinu od sedam osmina.

Tako su istaknute i vrlo moderne duboke sandale od kože u boji konjaka, sa otvorenim prstima i visokom, jakom potpeticom. Amal je već prihvatila novi trend da se tašna uklapa po boji sa obućom, pa je uz ovu kombinaciju ponela veliku smeđu torbu s ručkom modne kuće "Lala Kvin".Uz viseće naušnice i poslovične naočare za sunce, Amal je bila šik kao uvek!

Izvor: LisaSa sajta Lisa.rs pročitajte i:Modni trenutak: Amal Kluni na venčanju u pantalonama (FOTO)Modni trenutak: Amal Kluni nonšalantno prošetala 3 sjajne modne kombinacije (FOTO)Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajkuModni trenutak: najlepši cvetni dezen za veče Amal KluniPrve fotografije venčanice Amal Kluni: lepša od Anđeline?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track