(FOTO) NATALI (23) JE IMALA 135 KG: Smršala je 60 kg, a njena TAJNA je TAKO JEDNOSTAVNA...
Foto: Printscreen/Instagram

Sve je samo volja

(FOTO) NATALI (23) JE IMALA 135 KG: Smršala je 60 kg, a njena TAJNA je TAKO JEDNOSTAVNA...

Žena -

Natali Bartina (23) iz Australije posle porođaja imala je čak 135 kilograma i mrzila je svoj izgled toliko da se više nije mogla pogledati u ogledalo.

"Bilo me je sramota, nisam mogla da se pogledam u ogledalo. Osećala sam se užasno. Posle porođaja, jednostavno sam izgubila kontrolu nad sobom. Imala sam isto kilograma kao i kad sam bila trudna, ali nije me bilo briga", rekla je Natali.

Natali sin Lejton boluje od autizma i veoma je nestašan dečak i kako bi se starala o njemu bilo joj je potrebno mnogo energije koje ona nije imala.

"Nisam imala snage da se brinem o njemu", prisećala se Natali, koja je počela da misli kako da pomogne sebi i svom sinu, budući da je samohrana mama.

Natali je ostala u drugom stanju sa 20 godina i odmah je počela da dobija na težini. Patila je od visokog krvnog pritiska tokom trudnoće, a Lejton je rođen sa četiri kilograma. Veoma teško se snalazila na početku majčinstva - zanemarivala je sebe kako bi se potpuno posvetila svom sinu. Posle godinu dana odlučila je da nešto mora da uradi.

"Bila sam svesna da nešto moram da promenim. Počela sam da više hodam i hranim se zdravije", rekla je samohrana majka.

U stvari, ispočetka je šetala dva kilometara oko parka gurajući kolica.

"Na samom startu mi je bilo veoma teško. Borila sam se, a onda sam se osećala malo bolje i odlučila sam da krenem u teretanu", bila je odlučna Natali.

"Ranije nisam vodila računa šta jedem i pijem, a sada pijem samo vodu i to mnogo više nego što sam ranije pila. U suštini, jedem voće, povrće i meso", rekla je Natali.

Natali je svojim jednostavnim načinom ishrane i šetnjom smršala 60 kilograma i sada ima 75 kg.

"Danas sam srećnija i mnogo više se družim. Isto tako imam više energije nego što sam pre imala", presrećna je Natali koja želi da postane lični trener kako bi pomogla mamama koje imaju problem s kilogramima i na instagramu daje savete.

"Nije važno šta radite, samo počnite sa bilo čim. To će vas učiniti da se osećate mnogo bolje. I kada imate stresan dan, sigurna sam da će vam vežbanje pomoći. To je skoro kao terapija", dala je jedan savet gojaznim ženama.

Daliy mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track