(FOTO) ŠTA ĆE MI POSAO, OBOGATILA SAM SE NA INSTAGRAMU: Lepa Gabrijela (21) otkrila kako do miliona
Foto: Printscreen/Instagram

Lako do zarade

(FOTO) ŠTA ĆE MI POSAO, OBOGATILA SAM SE NA INSTAGRAMU: Lepa Gabrijela (21) otkrila kako do miliona

Žena -
Gabrijela Epstein (21) iz Gould Koust u Kvinslenda u Australiji ima više od 700.000 pratitelja na Instagramu i zarađuje hiljade dolara

Biti popularan na Instagramu i svakodnevno objavljivati selfije može vam doneti više novca nego da radite četiri dana u nedelji, tvrdi model s društvenih mreža.

Gabrijela Epstein (21) iz Gould Koust u Kvinslenda u Australiji ima više od 700.000 pratitelja na Instagramu i zarađuje hiljade dolara.

Kada osoba na Instagramu prikupi više od 100.000 pratilaca, kompanije primete profil i koriste tu popularnost kako bi se promovisale i oglašavale, a često osim plaćanja dele i poklone za promovisanje njihovih proizvoda.

"Definitivno više zaradim od Instagrama nego radeći. Pre pola godine često sam putovala u Brisbane zbog posla i dok platiš 20 odsto agenciji i sve poreze, kao modelu ostane ti jako malo", rekla je Epstein koja na svom profilu reklamira odeću, nakit i kozmetičke proizvode koji su uključeni u njene objave koje se tiču njene svakodnevice. Neke njene fotografije imaju i više od 25.000 lajkova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track