(FOTO) Unakažene sestre: Smršale 133 kg, upropastio ih plastični hirurg!
Foto: Profimedia

Nadnaslov: SAMO SU ŽELELE DA SE ULEPŠAJU

(FOTO) Unakažene sestre: Smršale 133 kg, upropastio ih plastični hirurg!

Žena -
Sestre koje sve rade zajedno obratile su se plastičnom hirurgu, koji je trebalo da im ukloni višak kože na stomak i da im podigne grudi. Međutim, nakon operacije ostale su unakažene

Sestre koje su ostale unakažene nakon neuspele operacije zatezanja stomaka i podizanja grudi konačno su ponosne na svoj izgled, a čak su se i oporavljale u istom krevetu.Naime, Amerikanke Stefani i Tifani koje sve rade zajedno (čak su imale i zajedničku svadbu), podvrgle su se istovremeno operaciji smanjenja obima želuca kako bi smršale, piše Stil.

U tome su i uspele skinuvši zajedno neverovatnih 133 kilograma!

Kako to biva, nakon toliko drastičnih rezultata koža na stomaku im je visila, kao i grudi. Zato su se obratile plastičnom hirurgu, koji je trebalo da im ukloni višak kože na stomak i da im podigne grudi. Međutim, nakon operacije ostale su unakažene i bile su potpuno razočarane novim izgledom.

Zato su se obratile doktorima Teriju Dubrou i Polu Nasifu u emisiji "Botched". Iskusni doktori ovoga puta ispravili su greške koje je prethodno napravio doktor bez licence i uradili su neverovatan posao. Sestre su sada prezadovoljne svojim izgledom."Ovo je definitivno savršen kraj ovog poglavlja", izjavila je Stefani.Pročitajte još na portalu Stil:Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)Nekada seksi, danas jezive: Šta je dijeta uradila slavnim lepoticama! (FOTO)Unakaženi: Najgore plastične operacije ikada! (FOTO, VIDEO)Ovo je njihovo pravo lice: Poznate zvezde pre i posle plastičnih operacija! (FOTO)Genetske mutacije donose neizbežne promene: Ovako će ljudi izgledati za 1.000 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track