(FOTO, VIDEO) Seks bomba za volanom šlepera: Žena za kojom su muškarci poludeli!
Foto: Youtube Printscreen, Kamiondzija Do Smrti TV

NEOBIČNO ZANIMANJE

(FOTO, VIDEO) Seks bomba za volanom šlepera: Žena za kojom su muškarci poludeli!

Žena -

Kada kažete kamiondžija, sigurno ne pomislite na vitku, zanosnu plavušu

U poslednje vreme na ulicama Beograda sve češće možemo da vidimo žene koje voze tramvaj, čak i autobus, ali Šejla iz Brazila otišla je korak dalje - ona je profesionalni vozač šlepera!Naime, Šejla se pre četiri godine odlučila da se zaposli kao vozač kamiona, jer nije uspela da pronađe drugi posao. Otišla je na obuku i otkrila da se veoma dobro snalazi u upravljanju ovom masivnom mašinom.

Kolege u kompaniji u kojoj je zaposlena dočekale su je sa oduševljenjem, jer kada kažete kamiondžija, sigurno ne pomislite na vitku, zanosnu plavušu lepog lica.A Šejla je upravo to - zgodna devojka, koja je sasvim slučajno ušla u ovaj posao, koji je vekovima rezervisan isključivo za muškarce.

Dodatan plus je to što se Šejla nije zapustila kao većina njenih muških kolega, pa je među njima postala predmet obožavanja i svi joj pomažu kad god ona to zatraži.U njenoj kabini nalaze se brojne plišane igračke, koje je dobila od kolega i saradnika i oni su njeni jedini suvozači.Za sebe kaže da je jako vatrena i ponosna na sebe zato što obavlja ovaj posao, a kako ona to radi, pogledajte u videu:youtube

Stilu: Žena (46) na nacionalnoj TV saopštila mužu: Nađi neku drugu ženu za seks, zaslužuješ to! (VIDEO) Dupla doza nežnosti: Jelena Đoković objavila neobičnu fotografiju malog Stefana! (FOTO) Ceca Ražnatović ponovo promenila frizuru: Pogledajte kako sada izgleda! (FOTO) Ubacite krastavac u čašu vode, pa popijte: Manekenska tajna mršavosti i blistave kože! (RECEPT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track