GLAVNA TEMA SVIH MODNIH KUĆA: Nova frizura Kejt Midlton (FOTO)
Foto: Profimedia

PRINCEZA ŠOKIRALA NACIJU

GLAVNA TEMA SVIH MODNIH KUĆA: Nova frizura Kejt Midlton (FOTO)

Žena -
Dramatično nova frizura s kojom se Kejt Midlton pojavila na dobrotvornoj priredbi u Londonu iznenadila je ceo modni svet!
1 / 5 Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, uvek je bila dama od stila. Njenoj vitkoj liniji savršeno je pristajala savršena, duga kosa, uredna frizura, nežno uvijena na krajevima... Šiške bi nekada imala a nekad ne, ali dužinu kose kao da apsolutno nikada nije menjala. Mnogi su govorili kako joj je krajnje vreme da se ošiša... i ona je uradila upravo to, piše portal Lisa !

U utorak uveče, 8. decembra 2015. godine bila je tema svih naslova zahvaljujući "Lover's Knot" tijari sa kojom se pojavila na Kraljičinom godišnjem diplomatskom prijemu u Bakingemskoj palati, a sreda će ostati zabeležena u modnim analima kao prvi dan Kejtine nove frizure - paža srednje dužine!

Vojvotkinja je izgledala uredno i moderno za Dan humanitarnih akcija ICAP u Londonu sa kraćom kosom I ŠIŠKAMA. Drugačija ali ipak savršena - Kejt Midlton.

Izvor: Lisa Sa sajta Lisa.rs pročitajte i:Kejt Midlton rasplakala celu naciju: tijara Ledi Di ponovo ugledala svetlost danaModni trenutak: zašto je Kejt Midlton nosila crvenu haljinu na najelegantnijoj večeri britanske kraljiceNeodoljivi kraljevski par kao blizanci: Kejt Midlton i princ Vilijam jednako obučeni (FOTO + VIDEO)Modni trenutak: Kejt Midlton u savršenoj crno-beloj haljini koja ističe vitku linijuIsti Vilijam ili ista Kejt Midlton? Objavljene najnovije slike princeze Šarlot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track