HAKOVAO JOJ JE PROFIL PRE 6 GODINA, A SAD SU U BRAKU: Obećavamo da ova priča nije uvrnuta!
Foto: Ilyke.com

Divna priča

HAKOVAO JOJ JE PROFIL PRE 6 GODINA, A SAD SU U BRAKU: Obećavamo da ova priča nije uvrnuta!

Žena -
Umesto da mu da mogućnost da se uloguje, on se automatski ulogovao na nalog nekog "stranca". Trebalo mu je nekoliko minuta postovanja da shvati da je sve to radio sa naloga određene Selest Zendler iz Kolorada

U oktobru 2009. godine, Šuler Benson iz Arkanzasa otvorio je svoj "starinski" telefon na preklop i pokušao je da se uloguje na Fejsbuk. Ovo se, naravno, dešava pre nego što je postojala tehnologija Fejsbuk aplikacije.

Umesto da mu da mogućnost da se uloguje, on se automatski ulogovao na nalog nekog "stranca". Trebalo mu je nekoliko minuta postovanja da shvati da je sve to radio sa naloga određene Selest Zendler iz Kolorada.

Benson je uspeo da stupi u kontakt sa Selestinim prijateljima preko njenog naloga i svi zajedno su se angažovali u potrazi da uspostave grešku. Tada je Selest saznala i umešala se i sama. To je bilo vreme modernih grešaka, a oni su se super zabavljali putem društvenih medija.

Kao što možete da primetite po ovim printskrinovima Selest i "Selest" vrlo brzo su se zbližili preko ove zajedničke krize. Na kraju je Selest morala da pošalje Bensonu zahtev za prijateljstvo kako bi se on odjavio sa njenog naloga. Ne treba biti doktor nauka da se shvati zašto je sve ovo ispalo dobro za oboje.

Ona je nameravala da ga izbriše iz prijatelja posle nekoliko dana, ali umesto toga oni su počeli da razgovaraju. Iako nisu imali zajedničke prijatelje ili Fejsbuk interese, vrlo brzo su otkrili da imaju mnogo zajedničkih interesa. Sve je bilo onako kako treba da bude, a samo Mark Zukenberg je to video. Postali su prijatelji na mreži i konačno su se upoznali u junu 2013. godine.Nekoliko meseci kasnije, Selest se preselila u Arkanzas da bude sa Bensonom.

U junu 2014. godine su se verili i preselili su se za Južnu Karolinu. 21. Juna 2015. godine napokon su promenili Fejsbuk status: U braku!

Ovo je zaista romantična priča, i kao takva može samo da se desi u 21. veku. Benson je ove fotografije postavio na Imgur, gde su postale viralne, kao i sama priča. On je sumirao svoja osećanja na sledeći način:

"Pronašao sam svog partnera, mog najboljeg prijatelja, moju veliku ljubav preko jednostavne greške u društvenim medijima. Postoje grozne stvari na ovom svetu, ali ima i mnogo lepote. Ovo je moja lepotica."Ovo su zaista divna osećanja. Ali ako ste pomislili da je brak od ovo dvoje modernih tehnoloških ljubavnika učinio da izgube svoju oštrinu, ne brinite.

(foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track