ISPOVEST: Prevarila sam dečka i ne žalim zbog toga, evo i zašto
Foto: Profimedija

Dugogodišnja veza

ISPOVEST: Prevarila sam dečka i ne žalim zbog toga, evo i zašto

Žena -
Ona je zgrešila u vezi ali se zbog toga ne kaje ni najmanje, pogledajte i zbog čega

Dok sam išla u srednju školu, sve 4 godine sam se zabavljala sa istim dečkom. Ovog puta ćemo ga nazvati Tomas. Imali smo vezu kao iz bajku a ostali muškarci su me posmatrali kao odavno nedostupnu ženu. Bila sam samo još jedno prolazno lice u moru ljudi, a to me je činilo ekstremno nezadovoljnom.

Prva promena: počela sam da obraćam više pažnje na oblačenje i frizuru, a u školu sam dolazila „ful“ našminkana. Ipak, nije upalilo, i dalje sam bila „ona što ima dečka”. Nisam bila besna zbog nedostatka pažnje jer sam nje imala i previše i to od strane dečka koji me obožava. Ipak, nije bilo dovoljno, želela sam da me i ostali primete i posmatraju kao ženu. Tek na koledžu doživela sam sebe kao individuu, jedinstvenu osobu, a ne samo kao Tomasovu devojku. Svi su znali da imam dečka ali nikada nisam to naglas rekla. Period koledža bio je poguban za našu vezu. Gomila propuštenih poziva, poruka, svađa i sumnji, a onda je usledila prevara. Desilo se spontano i nikako nisam to planirala. Bila sam i dalje zaljubljena u dečka, ali naša veza činila me je nesrećnom. Najveći motiv za prevaru bio je taj što skoro nikada nisam bila singl i nisam imala priliku da iskusim sve „divlje“ avanture koje je doživela većina devojaka mojih godina. Znala sam da društvo oštro osuđuje varalice i ubeđuje nas da su oni koji varaju loše osobe, a ja to nikako nisam bila. Ipak, što sam više slušala priče o ljudima koji se upuštaju u lude seksualne avanture, više je rasla moja radoznalost.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prevarila sam Tomasa sa dečkom koga sam upoznala na žurki na prvoj godini koledža. Bio je šarmantan, pametan i zgodan i bilo je neopisivo teško odoleti mu. Iako je znao da imam dečka pozvao me je kod njega i posle nekog vremena desio se poljubac. Bila sam uzbuđena i konačno se osetila poželjno. Sve se brzo odigralo, nije bilo emotivno ni ispunjeno ljubavlju već jednostavno spontano. Tokom samog odnosa ispunila su me pomešana osećanja, ljutnja, uzbuđenje i na kraju zadovoljstvo. Ovo iskustvo pomoglo mi je da se oslobodim gomile emocija koje sam držala u sebi i konačno shvatim da Tomas nije onaj koga želim pored sebe. Posle svega, osećala sam ogromnu krivicu pa san odlučila da mu sve priznam nakon čega je usledio šok. On je mene varao već mesecima! To saznanje slomilo mi je srce ali sam se odjednom osećala mnogo bolje i griža savesti je nestala.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Logično, posle ovoga smo raskinuli i neko vreme sam ga jako mrzela, a onda shvatila da je on bio ogroman deo mog života i da ne bi trebalo da postoji mržnja. Prestala sam da ga volim kao dečka ali nije bilo nikakve potrebe da potpuno nestane iz mog života. Nakon svega ostali smo dobri prijatelji iako je to mnogima izgledalo čudno, a kao osobe i dalje se savršeno slažemo.

Prevara je nešto što sam uradila isključivo zbog sebe i zbog toga apsolutno ne osećam grižu savesti. Ubeđena sam da me to ne čini lošom i nemoralnom osobom, a ovo iskustvo pomoglo mi je da shvatim da je bolje biti u neobaveznoj nego u ozbiljnoj, a nesrećnoj vezi. Takođe, pomoglo mi je da shvatim da varanje ipak nije za mene i da tako nešto ne bih mogla da uradim ponovo. Na kraju svega, ne kajem se ni zbog čega što sam uradila i kada se osrvrnem iza sebe, ne postoji nijedna stvari koju bih promenila.

(elitedaily.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track