JAHALA SAM JASTUK, GURALA KAŠIKU: Žene priznale sa kojim PREDMETOM su doživele najbolji orgazam! Osećaj je IZVANREDAN
Foto: Shutterstock

dosetljive

JAHALA SAM JASTUK, GURALA KAŠIKU: Žene priznale sa kojim PREDMETOM su doživele najbolji orgazam! Osećaj je IZVANREDAN

Žena -

Koliko god nekima ovo bilo tema o kojoj se ne govori, ima i onih žena koje su rešile da podele svoja iskustva tokom masturbacije.

Naime, nekoliko žena odlučilo je da javno ispriča svoja iskustva najboljeg, ali i najuvrnutijeg orgazma.

Ponekad ne možete da birate za čime ćete da posegnete u trenutku masturbacije, jer vas ponese užitak i nenormalno zadovoljstvo, ali posle iskustava devojaka u nastavku možda bi ipak trebalo da razmislite.

Kajla, 23 Pre nego što sam nabavila dildo, uvek sam koristila krastavac.

Paulina, 23 Električna četkica mi je bila omiljena. Osećaj je bio odličan, dok nisam pokušala da je koristim pod vodom, ali to je bila glupa ideja.

Karolina, 24 Koristila sam glavu od tuša i to me nikada nije izneverilo.

seks, orgazam, žena seks
foto: Profimedia

Mišel, 26 Ludo je i zapravo ne mogu da verujem da ovo pričam nekome, ali ja sam koristila fen za kosu. Koristila sam postavku za hladan vazduh i moram da vam priznam da mi je ta hladnoća baš prijala.

Loren, 30 Koristila sam dršku od metle dok sam bila mlada. Sada mi se čini da je to bila najgluplja moguća stvar, ali osećaj je izvanredan.

Mikaela, 31 Gurala sam svašta u sebe, ali najdraža stvar uz koju sam svršila je hladna kašika. Jela sam sladoled i osetila potrebu, pa je jedna stvar vodila drugoj.

Rejčel, 21 Najčudnija stvar verovatno je bila flomaster. Učila sam za ispite i bila pod velikim stresom pa sam mislila da će mi orgazam pomoći da se usredsredim. Imao je sasvim suprotan efekat.

Nikol, 22 Koristila sam električni masažer. Danas sam sigurna da ga gotovo sve žene koriste kao vibrator, ali tada sam se osećala jako neprijatno.

Hilari, 35 Kad sam bila mlađa, roditelji su mi kupili plastičnu lutku. Iskoristila sam njenu ruku kako bih se zadovoljila kad mi je bilo 17 godina i to mi se činilo kao ultimativni potez osvete.

Džejmi, 27 Koristila sam sirovu šargarepu, ali sam prestala njome da se samozadovoljavam, jer me je bio strah da će mi se zaglaviti.

Erika, 32 Koristila sam dečkov jastuk. Zvuči čudno, ali obožavam kako njegov jastuk miriše pa ga svako malo koristim kako bih se zadovoljila. Verojatno zato što je to bio prvi način na koji sam naučila masturbirati, jašući jastuk. To u kombinaciji s dečkovim mirisom i osećaj je stvarno super.

(Kurir.rs/srbijadanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja