KREVET OTKRIVA TAJNU O VAMA: 7 vrsta ležaja koji govore sve o vašem životu
Foto: Profimedia

Šta nam mogu reći

KREVET OTKRIVA TAJNU O VAMA: 7 vrsta ležaja koji govore sve o vašem životu

Žena -
Možemo mnogo reći o osobi po dušeku na kome spava

Suočimo se sa činjenicom - život je težak. Ali, na kraju radnog dana, imamo jednu specijalnu stvar kojoj idemo svako veče - naš krevet.

Možemo mnogo reći o osobi kada vidimo krevet na kome spava. Ne verujete?

Pogledajte 7 tipova dušeka koje mogu reći svašta o vama.

1. Sofa

Ako se devojka koju ste doveli kući nije šokirala to što živite kod mame i tate u podrumu, sigurno će pobeći glavom bez obzira kada vidi da spavate na nečemu što zovete krevet.

2. Krevet na sprat

Još uvek si u dvadesetim i živiš kod roditelja? To je kul, bar uspevaš da uštediš nešto. Aha, a još uvek živiš u svojoj dečijoj sobi? Dobro, i to je u redu. A još uvek spavaš u krevetu na sprat sa svojim bratom/sestrom? Šta nije u redu sa tobom?!

3. Vodeni krevet

Na stranu to što verovatno živiš u podrumu koji je opremljen kao u najgorim horor filmovima, tvoj noćni život je prilično kul. Svako veče spavaš na talasima i zamišljaš more...

4. Samo za jednu osobu

Svi tvoji prijatelji su u brakovima i imaju decu. U međuvremenu, ti si prezauzet gledanjem gde su najjeftinije igrice koje te zanimaju. Ovo je srazmerno tvom emotivnom statusu - singl. Takav krevet i voliš.

5. Kraljičin krevet

Uvek je na njemu lep, cvetni dušek i sve je tebi potaman. Ti vidiš svoj krevet kao savršeno mesto za odmaranje. Međutim, ne zavaravaj se. Ovoliki krevet više služi za odlaganje stvari nego za odmor.

6. Kraljevski krevet

Ili si našao svoju srodnu dušu, ili jednostavno odbijaš da ideš na dijetu. Naravno, imaš novac, ali previše trošiš na hranu koju obožavaš da jedeš u svom ogromnom krevetu.

7. Luksuzni francuski ležaj

Previše ste prefinjeni da posećujete ljigave prodavnice kreveta. Volite luksuzne dušeka na kojima se osećate neverovatno, a kupili ste ga preko interneta.

(Izvor i foto: Diply)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track