MALI SIGNALI I TELO VAS OTKRIVAJU: Kako da znate da li želi seks s vama!

Nesvesno

MALI SIGNALI I TELO VAS OTKRIVAJU: Kako da znate da li želi seks s vama!

Žena -
Iako muškarci uglavnom pokazuju kad im je seks na umu, oni, baš kao i žene, često šalju znakove kojih možda nisu ni svesni

Kako prepoznati stvarne namere muškarca, pitanje je koje žene često postavljaju kad upoznaju nekog novog.Naravno, ima pripadnika jačeg pola koji vrlo jasno daju do znanja šta im je na umu, ali većina ipak nije tako direktna. Međutim, govor tela ne može se tako lako sakriti, pa vam donosimo nekoliko znakova koji će otkriti šta zapravo želi...

- Ako mu se tokom razgovora primetno rašire zenice, budite sigurni da želi da vas odvuče u krevet. To je refleks koji nije pod kontrolom, nego ga podstiču nabujali hormoni u telu.- Ako muškarac razgovara s vama i stalno dodiruje nos - ili je prehlađen, ili želi seks, treće opcije nema. A prehladu valjda možete prepoznati...- Držeći palčeve zataknute u džepove pantalona ili za kaiš, možda vam diskretno ukazuje na svoj ponos u gaćama.

- Ako vas dodiruje tokom razgovora, a znate da je heteroseksualne orijentacije, zapravo pokušava da kaže da bi voleo da dodirne vaše grudi. Jasnije od ovoga ne može da bude...- Pored stava, pokreta ruku i proširenih zenica, muškarcu koji vas želi u krevetu glas će postati dublji i hrapaviji, pa obratite pažnju i na to.- Ako zadrži ruke tačno iznad vaše zadnjice, verovatno upravo mašta njoj.- Momci koji grizu donju usnu dok razgovaraju s vama verovatno zamišljaju kako bi s vama izgledala akcija u krevetu.

PREPOZNAJTE DA LI JE ZAINTERESOVANAI žene šalju razne signale kada priželjkuju seks. Obratite pažnju na govor njenog tela i prepoznajte da li je zainteresovana za nešto više...Osmeh - Ako se smeška i pritom vas gleda direktno u oči, to je siguran znak da možete da joj priđete.Oblizuje usne - Ovim gestom zapravo poručuje: „Slobodno me poljubi“!Nesvesno se mazi po vratu ili licu - Ako primetite ovaj znak, znajte da želi da je dodirnete baš tu, ali i još negde...Zadiže suknju - Mnoge će, dok razgovaraju s vama, nesvesno zadizati haljinu ili suknju. Jasniji signal od ovog sigurno vam ne treba...Igranje kosom - Jedan od znakova ženske zainteresovanosti je i njeno igranje vlasima. Ako vas pritom i zavodljivo gleda, znajte da jedva čeka da završite u krevetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track