Moć transformacije: Dokaz da svaka žena može da bude lepa! (VIDEO)
Foto: Ps Yt

Pogledajte

Moć transformacije: Dokaz da svaka žena može da bude lepa! (VIDEO)

Žena -
Kada se pomešaju inspiracija, motivacija i malo dobrog truda, sjajni rezultati su neizostavni

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilDa je svakoj ženi potrebno vrlo malo da bi bila lepa, uverili smo se više puta. Međitim, mnoge dame u nedostatku vremena, motivacije ili želje dozvoljavaju sebi da se zapuste.Danas su nam na dohvat ruke brojni preparati za ulepšavanje, koji nam zaista mogu pomoći da sakrijemo eventualne nedostatke i istaknemo ono što je na nama lepo.

Naš cilj svakako nije da pošaljemo poruku kako vas jedino šminka može učiniti lepom i atraktivnom. Ono što želimo da pokažemo jeste da pravilna nega i mejkap mogu zaista da naprave razliku.Svaka dama bi trebalo da vodi računa o svojoj kosi, licu i načinu odevanja. Jer, poenta i jeste u tome da se dobroosećate u svojoj koži, te da budete zadovoljniji sobom.

Na kraju krajeva, i ljudi oko vas znaće da prepoznaju i cene vaš trud.

Priča prikazana u videu inspirisana je serijama i filmovima poput Ružne Beti. Pogledajte sjajnu transformaciju!

http://www.youtube.com/watch?v=KWFWoHr89Tk

Pogledajte još na portalu Stil:Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO)Jedna promena ju je drastično podmladila: Transformacija žene će vas oduševiti! (VIDEO)Malo šminke čini čuda: Nećete verovati da su ovo iste žene! (VIDEO)Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)Viktorijini anđeli bez šminke: Mejkap čuda su potrebna čak i nekim poznatim lepoticama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track