MUŠKARCI SU IZABRALI: Ovo je 5 ženskih osobine koje će nas osvojiti ZAUVEK!
Foto: Profimedia

Anketa

MUŠKARCI SU IZABRALI: Ovo je 5 ženskih osobine koje će nas osvojiti ZAUVEK!

Žena -

Muškarci i žene su dva potpuno različita sveta, a tu tvrdnju svatko od nas je barem jednom osetio na svojoj koži. To su potvrdili i brojni muškarci koji su učestvovali u anketi u kojoj su trebali izdvojiti osobine svojih partnerki kojima se dive i zbog kojih ih vole.

Izdvojili smo 5 najčešćih odgovora na pitanje - šta im topi srce?1. Uvek me iznenadi

Nije reč o poklonima, već o malim znakovima pažnje. Uvek sluša što pričam i tačno zna šta volim i želim. Kada se najmanje nadam, ona me iznenadi s nekom sitnicom. Ponekad mi bude neugodno što se ja ne setim napraviti nešto slično za nju.2. Zrelija je od mene

Iako radim i na radnom mestu imam veliku odgovornost, kada je reč o životnim odlukama i stvarima za koje nisam siguran, uvek se savetujem s njom. Nekako imam osećaj da će ona puno realnije sagledati situaciju i doneti zreliju odluku od mene. I tako na kraju i bude.

3. Vrlo je otvorena

Ono što mi se jako sviđa kod moje supruge je to što ništa ne gura pod tepih. Na početku veze mi je to malo išlo na živce, ali sada vidim da je rešavanje problema i nesuglasica najvažnija stvar u vezi. Meni se često ne da raspravljati o sitnicama, ali ignorisanje sitnica vrlo brzo može prerasti u probleme.

4. Saosjećajna je

Volim njenu nežnu i osećajnu ćud. Volim kada gleda film i razneži se. Volim kada čuje neku tužnu životnu priču i oseti potrebu da pomogne. Ta njena osobina i mene je naterala da razmišljam drugačije te s vremenom postanem bolja i saosjećajnija osoba.

5. Uvek misli na sve

Neverojatna moć moje vrenice je ta što uvek razmišlja o svemu, bez obzira na sve njene obveze. Još uvek mi nije jasno kako se uvek sjeti što treba kupiti, što nismo napravili ili pak s kime smo se što dogovorili. Meni je teško smisliti šta bih da mi pripremi za ručak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track