NAŠ ASTROLOG OBLAČI POLITIČARKE: Dragice, Zorana i Jadranka, sve vam boje ne stoje!
Foto: Fonet, Dado, Fonet

Astro stil

NAŠ ASTROLOG OBLAČI POLITIČARKE: Dragice, Zorana i Jadranka, sve vam boje ne stoje!

Žena -
Svaki horoskopski znak ima svog favorita, a da li ćemo odabrati onu koja se vezuje za naš znak, podznak ili dominantnu planetu, to je već individualno i do položaja planeta.

Ljudi rođeni u vatrenom znaku ili sa njihovim podznakom (Ovan, Lav i Strelac) uglavnom biraju jake boje kao što su crvena, narandžasta, intenzivno plava. Zemljani (Bik, Devica i Jarac) biraju one prirodne tonove kao što su bež, braon, zelena. Vazdušni (Blizanci, Vaga i Vodolija) vole vesele boje - žuta, ružičasta, ljubičasta. Vodeni (Rak, Škorpija i Ribe) se već ne mogu svrstati u istu grupu jer Rakovi i Ribe vole nežne nijanse, svetloplavu i belu boju dok su Škorpije sušta suprotnost u izboru. One ne mogu da odole tamnocrvenoj, crnoj pa i jarko ljubičastoj boji.

Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić je rođena u znaku Bika sa Saturnom na Suncu, što pojačava uticaj zemlje pa je preporuka za nju da bira boje prema raspoloženju pre svega. Nikako joj ne odgovaraju jake boje već nežne nijanse koje ističu njenu senzualnost. Posebno joj odgovaraju sve nijanse braon boje.

Foto Fonet
Foto Fonet

Slična situacija je sa ministarkom Zoranom Mihajlović koja je takođe rođena u znaku Bika i takođe ima Saturna na Suncu, s tim što bi ona povremeno mogla da eksperimentiše i s jakim bojama zbog konjukcije Venere i Marsa u Blizancima. To bi bila ljubičasta, modroplava pa i crvena boja.

Foto Fonet
Foto Fonet

Kada je Jadranka Joksimović u pitanju ona je temperamentna dama koja sebi može da dozvoli da eksperimentiše sa bojama, a upravo zbog toga što je njen horoskop raznovrstan i podjednako su zastupljeni svi elementi. Kao Vodolija, preferira ka ljubičastoj, modroplavoj boji... Mesec u Devici će joj povremeno dati potrebu za mirnim tonovima, a sve opet u zavisnosti od raspoloženja. Zbog njene prirode, preporuka je da što više nosi ljubičaste tonove koji pozitivno utiču na njeno raspoloženje!

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

Marina Todorović www.astrousluge.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track