Ne bacajte stari hleb: Evo kako da napravite domaće prezle
Foto: Profimedia

Za savršen obrok

Ne bacajte stari hleb: Evo kako da napravite domaće prezle

Žena -
Brzo i jednostavno možete napraviti domaće prezle od starog hleba i uživati u najukusnijim obrocima

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa Iskoristite stari hleb i napravite prezle koje će vam poslužiti u pripremi brojnih jela, kao što su Bečke šnicle, Karađorđeve šnicle, knedle sa šljivama...Isecite hleb na kriške i stavite ih u kesu i stavite u zamrzivač. Kada je hleb zaleđen možete ga izrendati ili izmrviti blenderom.Ukoliko volite hrskavije mrvice, prezle rasporedite na papir za pečenje i osušite u rerni na 180 stepeni između 4 i 6 minuta.Ove hrskave hlebne mrvice možete koristiti za paniranje, prilikom pravljenja ćuftica ili knedli.SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:5 grešaka u pripremi piletineNapravite savršenu Bečku šniclu6 grešaka u pripremi svinjskih krmenadliKako da napravite savršene ćufte9 saveta za pripremu hrskavih krompirića iz rerne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track