NE TRLJAJTE ZGLOBOVE: Ceo život ste pogrešno nanosili parfem
Foto: Profimedia

PUSTITE GA DA SAM ODRADI ČAROLIJU

NE TRLJAJTE ZGLOBOVE: Ceo život ste pogrešno nanosili parfem

Žena -

Nikad više nemojte trljati zglobove nakon nanošenja parfema, na taj način nestaju molekuli parfema i uništava se miris.

Parfem, za početak, moramo nanositi na odgovarajuća mesta: zglobove, iza uveta, na bočne strane vrata i unutrašnje strane laktova. Isto tako, svoj omiljeni miris obavezno držite daleko od svetlosti, jer će tako duže zadržati svoja hemijska svojstva i ostati nepromenjeni.

Najbolje bi bilo da ga čuvate u originalnoj ambalaži u nekoj polici, ali ni slučajno u kupatilu, jer vlaga smeta parfemima.

Parfem nanosite direktno na kožu i to na određene tačke na telu gde možete osetiti njegov miris. U pravilu, parfem se nanosi na pulsne zone, odnosno tačke na telu na kojima možete osetiti puls. Na taj način će se miris širiti sa svakim otkucajem vašeg srca.

Većina nakon nanošenja parfema protrlja mesto nanošenja ne znajući da na taj način nestaju molekuli parfema i uništava se sam miris. Parfem treba naneti i pustiti da sam "odradi" čaroliju.

Savršen miris na telu možete duže zadržati tako što ćete na mesta na koja ga nameravate naneti prvo staviti malo maslinovog ulja ili vazelina, pa tek onda kapljice parfema. Masnoća duže zadržava mirise, pa će tako i parfem biti postojaniji.

(budi.in)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Mnogo vam je da kupite parfem devojci ili dečku? Čekajte da vidite koliko koštaju najskuplji na svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track