NEDELJNI HOROSKOP OD 25. MAJA DO 1. JUNA 2015. GODINE: Zodijak oluja je iza nas
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. MAJA DO 1. JUNA 2015. GODINE: Zodijak oluja je iza nas

Žena -
Već od sredine ove nedelje teški aspekti slabe, pa možemo da odahnemo i mirno plovimo dalje u svojim ljubavnim barkama...

Kad je reč o ljubavnim odnosima, nedelja iza nas je mogla da nam bude veoma napeta i stresna, s nenadanim situacijama, izdajama i raznim dramama koje su mogle da dovedu u pitanje ljubavnu sigurnost i osećanja prema partneru.

Od sredine ove nedelje, pak, teški aspekti slabe pa možemo da odahnemo i mirno plovimo dalje u svojim ljubavnim barkama! Oluja i nevreme prolaze pa nastavljamo u brižnom i nežnom, laganom tonu, znajući da ipak postoji mesto gde možemo da se sklonimo od okrutnog i beskompromisnog sveta.

Ono što je najvažnije, bez obzira da li ste u vezi ili ne - jeste to što nam taj osećaj niko ne može oduzeti. Mi ga jednostavno nosimo u sebi. To je osećaj da pre svega volimo sebe i to što jesmo, da ljubav prema sebi i bližnjima treba konstantno negovati jer je ljubav prema najinitmnijem delu nas, koji malo ko vidi, ipak najbitnija; taj unutrašnji osećaj harmonije, spokojstva i mira, koji onda dalje raste i širi se na druge ljude.

Još dve nedelje, koliko traje ovaj aspekt, imamo priliku još više da se zbližimo s partnerom, da izgladimo eventualne nesuglasice, povežemo se na dubljem emocionalnom nivou. Poželjni su mali, ali topli i nežni znakovi pažnje koje mnogi od nas zaboravljaju, pregaženi histeričnim ritmom svakodnevice.

Kad smo kod svakodnevice i realnosti, ova nedelja će biti prilično dinamična, pa ljubav treba još više negovati. Naime, sledećih desetak dana na nebu su aspekti koji od nas zahtevaju brzinu, spretnost, otvorenost, fokusiranost, tačnost i preciznost.

Ukratko - strogoća i hrabrost, reči moraju pratiti dela, akcije moraju imati smisla, okolišanje i filozofiranje ne prolaze, traže se kratka i što jednostavnija rešenja, ekspeditivnost, inovativnost. U svoj toj brzini i udarnom tempu moramo da se pazimo grešaka, previda, nepažnje jer i najmanje ometanje ili ispadanje iz ritma mogu izazvati haos i štetu. Sve što radite proveravajte nekoliko puta - što bi se u narodu reklo: "Triput meri, jednom seci".

Zbog udarnog tempa bitno je da smo dobro naspavani i odmorni. Takođe, oprezno s raznim opijatima u koje spadaju i tablete za smirenje i sva druga sredstva koja nas mogu usporiti ili nam oslabiti koncetraciju, koja nam itekako u ovom razdoblju treba. Zbog Neptunovih aspekata imamo i puno vode, pa čuvajte papire i sve vrednosti, držite čaše što dalje od mobilnih telefona, tableta, laptopa.

Ovo su i poplave, kako zbog obilne kiše, tako i zbog napuklih cevi ili nemarnosti jer ste zaboravili da zatvorite vodu ili crevo mašine za veš niste odložili tamo gde je trebalo... Ovo je i slika slabijeg imuniteta, kao i raznih zaraza, virusa, infekcija i trovanja. Posebno pazite na pse koji sada lako mogu biti otrovani ili sami mogu pojesti nešto što ne bi smeli.

Sa svima koji imaju bilo kakvu moć i su hijerarhijski iznad nas, ne treba ulaziti u važne diskusije i prepiranja, radije se povucite i rešavanje važnih problema, ako možete, odložite za neka bolja vremena. Sad su česte situacije u kojima je teško naći smisleno rešenje, jednostavan odgovor, konstruktivan savet. Isto se odnosi na važne projekte koje eventualno planirate, kao i sve što se tiče bitnih dokumenata, registracija, prijava, svega vezanog za sistem, državu i institucije.

Ako baš morate da krenete u nabrojano jer je neodgodivo, onda se maksimalno pripremite, pazite na vreme i rokove, sve dobro proverite pre realizacije jer će se lako potkrasti omaška, propust ili ćete jednostavno biti prevareni i izigrani, budući da su ove astrološke konstelacije plodno tlo za prevarante i lopove.

Tekst: Krunoslav Balen Zlatunić

Sa sajta Lovesensa pročitajte još:

Gde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebe

Mesečev horoskop od 11. maja do 8. juna 2015. godine: detoks za Device, uživanja za Strelca

Astrologija emotivnosti: otkrijte koliko je koji znak senzitivan

Šta nam donosi Jupiter u Lavu: sve je konačno kako mi želimo

Tranzitni Saturn u Strelcu: konačno pripadanje sebi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track