Nedeljni horoskop od 27. jula do 3. avgusta 2015. godine: da li smo naučili Saturnovu lekciju
Foto: Profimedia

Horoskop

Nedeljni horoskop od 27. jula do 3. avgusta 2015. godine: da li smo naučili Saturnovu lekciju

Žena -
Nedelja koja je pred nama nema čime da se posebno pohvali. Ipak, Venera je vanserijski dugo u Lavu koji voli da troši. Zato se savetuje da ne kupujemo mnogo jer ćemo morati da vraćamo

Za kupovinu će biti vremena. Venera je vanserijski dugo u Lavu, a Lav voli da troši. Venera u kvadratu sa Saturnom voli da stvara muku pa kada je novac u pitanju - ili ga nema dovoljno ili uopšte. Stoga pažljivo s novcem! To važi za čitavo vreme retrogradnog kretanja Venere.

U ovom razdoblju padamo u duboka stanja. Silom se otvaraju neka vrata u nama koja držimo nogom čvrsto zatvorena, nova perspektiva želi napolje po svaku cenu... Nešto želi da nam kaže da se može i drukčije.

"Remiksujemo" sebe i odnose oko sebe i dalje... I ne brinite se ako još niste počeli, dug je put pred ovom lepoticom, tek se sprema, dramatizacija je u toku. Venera u Devici joj je kao kancelarija za logistiku, strategija se razvija, pišu se scenariji i čim uđe u Lava - čuće se! Ona je glasna i uočljiva.

Proteklih dana bili smo zaokupljeni raznim zadacima, zdravljem, analizama ili smo bili higijeničari i opsesivno kompulzivno čistili i renovirali dom. Kad je reč o posvećenosti radovima u domu, Mars je i dalje u Raku, gde je sve samo ne Mars, ali ako se napenalio bojiti, renovirati, popravljati po kući, reorganizovati, montirati, njegova je funkcija u punom sjaju. Ako je preživeo kvadrat s Uranom i nije igrajući se strujom malo dobio po prstima, slobodno može i ove nedelje da nastavi u revijalnom tonu.Možda nam se prošle dve i po godine ponovno prikažu pred očima...Saturn koji nas je mrcvario protekle 2 i po godine lagano popušta... Ako vas je pritisnuo 2012. godine i stiskao do sada, tu se negde skriva lekcija. Razmislite jeste li uspeli da razrešite probleme koji su tada počeli i položite ispit. Ako niste, više sreće drugi put, nadamo se da lekcija nije bila okrutna jer Saturn je kao kamen.Jupiter se približava egzaktnom stupnju napetog aspekta sa Saturnom i verovatno će neki od nas zaječati. Nezadovoljstva su na vidiku, vlastitim životom, rešenjem iščekivane situacije... E, tu nažalost moramo reći - svakome po zasluzi. Neki će se provući "kroz iglene uši", ne budite kivni, nečim su to zaslužili, od pre.Nebeska zbrajalica seže daleko u prošlost, taj algoritam teško je odgonetnuti. Ove nedelje nas čeka i pun Mesec u Vodoliji, osobe tanjih živaca bi trebalo da se potrude da budu što manje izložene stresu kako bi ga što lakše prebrodile.Nedelju završavamo s Mesecom u Ribama, u konjukciji s Neptunom. Oprostiti i zaboraviti. Ako ništa drugo, barem napornu nedelju ili nedelje koje su iza nas. Preživeli smo. To se jedino računa!Tekst: Sabina Hercigonja i Krunoslav Balen Zlatunić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track