NIKAD LAKŠE: Napravite ovu vodu, pijte je lagano i do proleća ćete biti pakleno zgodni
Foto: Profimedia

Efekti su neverovatni

NIKAD LAKŠE: Napravite ovu vodu, pijte je lagano i do proleća ćete biti pakleno zgodni

Žena -
Poznata svetstka nutricionistkinja po imenu Sintija Sas izmislila je ovu poznatu Sasi vodu za koju tvrdi da ne samo da će vam pomoći da smršate već ćete poboljšati kompletnu probavu i smanjiti eventualno nadutosti stomaka ukoliko ih imate.

Hajde da pogledamo prvo šta je potrebno i kako se sprema ova voda.

Šta je potrebno za pripremu Sasi vode?

– oko 1,5 litar hladnije prokuvane ili filtrirane vode

– 1 limun koji ćete iseći na kriške

– 1 krastavac koji treba biti prosečne veličine koji ćete iseći na kolutiće

– 1 koren od đumbira koji ćete iseći u sitne komadiće

– i još vam je potrebno od 5 do 10 listova sveže nane (peperminta – mente) ili umesto toga možete uzeti 1 kašičicu sušene nane

Postupak pripreme Sasi vode:

Kada imamo sve ove gore navedene sastojke nabavljene i pripremljene, ostaje nam samo da ih sipamo sve u staklenu ili plastičnu flašu i da ih dobro promešamo. Zatim tu smešu ostavljamo da stoji oko 10 sati (može i više, samo ne bi trebalo manje) u frižideru. Nakon tog perioda smeša će biti idealna za piće, jer će do tada svaki od sastojaka pustiti svoju aromu i dati svoj doprinos kompletnom efektu ovog napitka.

Kako piti ovu vodu?

Bitno je napomenuti da bi ovako dobijen napitak trebali da popijete u toku jednog dana.Možete piti jedan deo za doručak, drugi za ručak i ostatak tokom užine i večere.Takodje, preporučuje se da ovu vodu pijete 4 dana uzastopno da bi se na taj način postigao kompletan efekat detoxikacije celog organizma. Uz to poželjno je da pijete i što više klasične vode i da naravno svoju ishranu dovedete u normalu i da jedete više povrća i voća.Ono što je velika prednost ovog napitka u odnosu na neke druge sličnog efekta je što je Sasi voda vrlo prijatnog ukusa i što verujemo da nećete imati problema da je sa zadovoljstvom konzumirate i nakon prva 4 dana.

Sasi voda – iskustva i rezultati

Autorka ove vode, Sintija Sas tvrdi da za ta prva 4 dana koliko se preporučuje da se konzumira ova voda možete da izgubite i do 3 kilograma, a nakon mesec dana rezultati zaista mogu biti fenomenalni pa da izgubite čak i do 10 kilograma na svojoj težini.

Oni koji su je koristili imaju samo reči hvale za Sasi vodu, pogotovo što ima jako prijatan ukus i što ima 0 kalorija pa se bez straha može konzumirati više puta dnevno. Uz ispijanje ove vode korisnici su u većini slučajeva sredili i svoju ishranu i povećali fizičku aktivnost da bi dobili pun efekat.

Naravno, trebamo napomenuti da nemamo svi metabolizam iste brzine pa će nekome Sasi voda dati bolje i brže rezultate, a nekom slabije i sporije, to će sve zavisiti od osobe do osobe. Ipak, većina je dobila jako dobre rezultate i tvrde da ova voda deluje, pa zato bi trebalo da razmislite o tome da joj pružite šansu i isprobate je.Ipak imajte u vidu da ova voda nije preporučljiva za trudnice i dojilje, kao ni za osobe koje imaju vrlo osetljiv želudac. Pre upotrebe ove vode bilo bi dobro da se prvo posavetujete sa svojim doktorom.

(najzdravijahrana.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track