NISU IM MOGLE REĆI NE: 2 najveće istine o LJUBAVI koje ste naučile iz serije Seks i grad!
Foto: Profimedia

jednostavno

NISU IM MOGLE REĆI NE: 2 najveće istine o LJUBAVI koje ste naučile iz serije Seks i grad!

Žena -

Glavna tema popularne američke serije "Seks i grad" uvek je bila ljubav. U nastavku pogledajte koje smo istine o pravoj ljubavi naučili zahvaljujući Keri, Samanti, Šarlot i Mirandi.

Prava ljubav dolazi u neočekivanom paketu.

Kada se udavala za Treja MekDugla, Šarlot je bila uverena da je upravo on muškarac s kojim će provesti ostatak života, ali kasnije se ispostavilo da ovaj mamin sin ipak nije najbolji izbor za nju. Na kraju je sreću pronašla s advokatom Harijem Goldenblatom, muškarcem koji joj naizgled ni po čemu nije odgovarao.

Moglo bi se reći da su u početku baš sve okolnosti bile protiv njega. Bio je naprasit pomalo nekulturan, ne preterano naočit, druge vere i imao je potpuno drugačiji način razmišljanja i ophođenja od Šarlot. Međutim, takođe je bio ono što Trej nije - iskren, vredan, duhovit, sposoban. Naposletku se Šarlot ludo zaljubila u muškarca sa kakvim sebe nikada nije zamišljala i koji ju je držao kao kap vode na dlanu, baš onako kako bi to poželela svaka žena.

Miranda je muškarca svog života pronašla u barmenu Stivu Bradiju s kojim je iskusila ono što nikada nije planirala - majčinstvo i brak.

Samantha je pravu ljubav doživela s mladim glumcem u usponu, Smitom Džerodom, jedinim muškarcem koji se nikada nije osećao ugroženo pored tako snažne i uspešne žene.

"Seks i grad" sjajno je dočarao način na koji su sve četiri dame preispitivale svoje prioritete u odnosu sa muškarcima i njihov lični rast. Ponekad im nije bilo lako da naprave promene u životu, često su se tome odupirale, ali pravoj ljubavi jednostavno nisu mogle reći ne.

Uvek znamo kada je vreme za kraj

Možda je to neki unutrašnji kompas, instinkt ili intuicija. Kako god ga nazvali, onaj mali glas razuma uvek je aktivan u nama i uvek zna koje je rešenje naših ljubavnih zavrzlama. Međutim, ponekad ga jednostavno namerno ignorišemo jer se ne želimo da se suočimo sa istinom.

Ponekad nam je lakše da mislimo da stvari ipak mogu biti drugačije iako duboko u sebi znamo da se nikada neće promeniti. Zbog toga je važno da u životu imate prave prijateljice koje će uvek biti iskrene prema vama i pomoći vam da sledite svoju intuiciju i reagujete onako kako je to najbolje za vas.

(zadovoljna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track