Nove modne formule: Kako da zablistate gde god da se pojavite
Foto: Profimedia

Nove modne formule: Kako da zablistate gde god da se pojavite

Žena -

Zahvaljujući pravilno uklopljenim komadima možete izgledati kao milion dolara! Kombinujte pažljivo i vaša odeća delovaće (mnogo) skuplje nego što jeste, piše sajt ELLE.

Džins

Iako su farmerke svoju karijeru počele kao odeća za radnike, sada predstavljaju savršen temelj za kombinacije koje odišu luksuzom. Ključ je da ih suprotstavite finim materijalima (šta kažete na svilu?) i upadljivim printovima (zmija ili leopard uvek su siguran izbor). Et voilà, svi će se okrenuti za vama!

GeometrijaČak i ako niste imali peticu iz matematike, uz malo vežbe možete savladati ovaj trend. Ne plašite se uklapanja horizontalnih i vertikalnih pruga, kao ni boja – što više svega, to bolje! Vodite računa da vam odeća bude uredno opeglana, nema ničeg „jeftnijeg“ od zgužvanih prugica.Midi suknjaJedno zicer rešenje, pokriva skoro sve situacije: od dana na poslu, sve do koktela sa drugaricama. Vodite računa o uklapanju formi, neka vam silueta bude skladna i ne preterujte sa detaljima, jednostavne sandale na štiklu dodaće taj vibe it devojke sa Upper East Sidea.

Strukirani prslukMoramo da priznamo da nam je ovo jedan od omiljenih trikova kada želimo da izgledamo elegantno i skupo. Dobro skrojen prsluk ili mantil u kimono stilu outfit u sekundi pretvaraju iz prosečnog u fantastičan! Dodajte tanki kaiš u struku i spremni ste da osvojite svet.Novo odeloNe možemo dovoljno puta da ponovimo zašto vam je dobro žensko odelo neophodno u garderoberu! Ovog proleća stiže u nešto drugačijoj formi, sako je uzak, nogavice su uže. Idealno da se kombinuje uz sandale i salonke. Manje poslovno, više šik!

KošuljaIma nečeg zaista moćnog u kvalitetnoj košulji na pruge. Dovoljno je elegantna da će vam obezbediti najbolji sto u restoranu, ali i dovoljno nonšalantna da ćete se u njoj osećati sjajno tokom celog dana. Posegnite za dužom i širom varijantom, nosite je preko pantalona, neka se vaša paleta proteže od plavih nijansi do kaki boje. Bez greške!

Sa sajata ELLE pročitajte:

Najlepši predlozi za šatiranje: Nijanse koje će osvežiti vašu kosu u 2016.Top 3 nijanse ruževa za crvenokose devojkeRazbarušen lob: Kako da napravite najpopularniju frizuru sa InstagramaVideo koji dokazuje da malo šminke čini čudo!Zavirite u neverovatno stylish dom Cindy Crawford

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track