OBLIK ŽENSKOG TELA OTKRIVA ŠTA I KOLIKO JEDETE: Kojem tipu žena vi pripadate?
Foto: Profimedia

Iznenadićete se

OBLIK ŽENSKOG TELA OTKRIVA ŠTA I KOLIKO JEDETE: Kojem tipu žena vi pripadate?

Žena -

Prejedanje je jedan od glavnih uzroka nadutosti, a lekari tvrde da su nakon dvogodišnjeg istraživanja došli do zaključka koji oblik tela najviše utiče na tu lošu naviku – oblik jabuke.

U istraživanju su detaljno analizirane svakodnevne rutine i ponašanje ispitanica, a svaki mesec prikupljali su se podaci o njihovoj sklonosti debljanju, ponašanju, navikama, željama i žudnji za određenom vrstom namirnica, ali i mentalnom stanju i promenama raspoloženja.

Na kraju priče, među onima koje su bile sklone prejedanju bila je jedna poveznica koja se jednostavno ne sme zanemariti - čak 53 posto žena koje su učestvovale su u istraživanju, sklone nekontrolisanom prejedanju, imale su oblik tela jabuke.

Telo oblika jabuke opisuje naglašen deo torza, odnosno prsa, stomaka i ramena. Ženama ovakve građe tela masne naslage se nakupljaju na području struka, stomaka i na leđima pa su sklonije debljanju.Ne čudi ni to da su žene građe tela u obliku jabuke najnezadovoljnije svojim izgledom, a kako je nezadovoljstvo često glavni uzrok prejedanja, rezultati se savršeno uklapaju.

Foto: Shutter
Foto: Shutter

(Metro-portal.rtl.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track