ONE SU SUPER ŽENE: Ustaju u 4 ujutru, rade na putu do posla, brinu se o porodici i SVE STIŽU!
Foto: Profimedia

Nema izgovora

ONE SU SUPER ŽENE: Ustaju u 4 ujutru, rade na putu do posla, brinu se o porodici i SVE STIŽU!

Žena -

Dame, da li ste oduvek želele da imate sve u životu? Muža, decu, privatan i društveni život?

Većina je oduševljena tom idejom, ali evo nekih uznemirujućih vesti. Da biste sve to ostvarile, morate ustati veoma, veoma rano! Skoro kao pekari i pravi farmeri.

Postoji posebna vrsta žena, koje se zovu "Super ljudi", odnosno super žene. One uspevaju bukvalno SVE od gore navedenog. Čak se ponose svojom odećom slavnih dizajnera. Da, i to uspevaju da stignu.

Njima je ustajanje u šest ujutru već veoma kasno, ali kada sat otkuca 4, one su već na nogama, i spremne za novi dan.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

One su sigurne da su našle put do srećnog života.

Ema Volmzi (47), je majka četvoro dece, a nedavno je unapređena u izvršnog direktora u ogromnoj firmi koja se bavi proizvodnjom lekova. Ona kaže da je njoj potpuno normalno da ustane u 4.30 sati ujutru. Zapravo, ona na poslu mora da bude već u 6 ujutru. Kerolon Feirbairn je prvi ženski direktor u organizaciji CBI, a takođe ustaje sa prvim petlovima.

Ona je majka troje dece, a živi u Hempširu sa mužem Piterom. Svako jutro njoj zvoni sat u 5.30, dok joj voz kreće u 6.30 za London.

Koristi to putovanje kako bi prošla kroz bitne papire i dokumentaciju koja joj je potrebna za taj dan. "Moje vreme koje provedem u vozu je neverovatno dragoceno, jer ja tada radim, i time uštedim vreme koje bih provela kod kuće sa svojom porodicom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Postoji još mnogo žena koje ustaju ranom zorom i uspevaju da završe sve obaveze u toku dana. Ana Vintur, glavna i odgovorna urednica magazina Vog, na teniskom terenu je svako jutro u 6 sati, dok je prva dama Amerike, Mišel Obama, budna već u 4.30. Ona je jednom prilikom rekla da mora da vežba i da se posveti sebi, pre nego što joj ćerke ustanu.

Šarlot Fol (38), vodi svoju kompaniju koja se bavi proizvodnjom nakita i navija alarm svako jutro u 4 sata."Između 5 i 6 ujutru se dešava najveća poslovna magija. Više završim posla u tom periodu, nego za ceo dan", rekla je Šarlot, čiji muž Edvard radi u advertajzingu.

"Uvek sam u krevetu do 9 sati uveče. Deca već spavaju, pa zašto bih trošila dragoceno vreme? Moj muž putuje u London takođe, tako da imam sreće što je i on umoran", kaže Šarlot.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track