ONE TO NAJBOLJE ZNAJU: Poznate dame koje vole da se šminkaju same
Foto: Profimedia

Beauty saveti

ONE TO NAJBOLJE ZNAJU: Poznate dame koje vole da se šminkaju same

Žena -
Zašto bi plaćale skupe šminkere kada mogu da zasijaju i same? Pogledajte koji su to mali trikovi velikih zvezda

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan Ako ste mislile da poznate dame daju ogroman novac na skupe stiliste i šminkere grdno ste se prevarile. Neke od njih uživaju da ulepšavaju svoje lice same, baš onako kako su one zamislile. Pre svega, ovo je najjeftiniji i najbrži način.Dijana Kriger Prva dama na našoj listi uvek ima umeren i nežni mejkap koji savršeno ističe njenu lepotu. Zbog ubrzanog stila života koji vodi Dijana kaže da ima brdo proizvoda koji su zaslužni za njen predivan izgled, ali mi joj ne bismo baš poverovali. Ona veoma dobro kombinuje šminku, koja na njenom licu izgleda besprekrorno! Možda je tajna u njenim sveto plavim očima koje ostavljaju bez daha!ŠakiraPoznata pevačica neobične lepote ističe da voli sama da se šminka zato što se tada oseća najbolje. Šakira smatra da je šminkanje kod kuće jeftin ali i brz način. Morate priznati da joj šminkanje odlično ide!

Šeril KolZanosna brineta je izjavila da ona najbolje poznaje svoje lice, pa samim tim najbolje i zna sama da se našminka. ”Živim sa ovim licem 31 godinu pa ga poznajem više od bilo koga“, rekla je Šeril.Blejk LajvliAmerička glumica, koja je zbog svoje prirodne lepote bila zvezda mnogih modnih kampanja obožava da isprobava različite mejkao trendove i to radi sama. Posebno voli da se potrudi za šminku i frizuru za velike događaje na kojima je uvek primećena u prvim redovima.Ešli MadekveEšli je možda izgubila svog vernog šminkera kada je odličila, po uzoru na svoju koleginicu Blejk, da se sama našminka za važne događaje. Naime, Ešli je oduševila svojom klasičnom i elegantnom šminkom na dodeli nagrada Zlatni globus, a sliku je postavila na svoj Instagram profil, sa kompletnom listom proizvoda koje je koristila.Džanel MonePoznata pevačica i rnb zvezda na svom Myspace nalogu je napisala da ne voli da se oslanja na druge, posebno kada nešto može sama da uradi. Džanel voli da se oslanja na svoje umeće i tehniku šminkanja. Skarlet JohansonCrveni karmin i olovka za usta u istoj boji, tamni ajlajner i besprekorno ujednačen ten. Skarlet obožava klasičan iygled, koji savršeno ističe njene pravilne crte lica. Ona je ovladala ovom tehnikom, tako da je često možemo videti u ovom izdanju.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte još:Vodič za lenje devojke: 10 sjajnih beauty trikova koji će vam promeniti životNega lica: 5 lakih koraka za čisto lice bez mitisera4 sjajna i proverena načina da povećate usne bez plastične hirurgije8 stvari koje vam frizer nikada neće reći o kosiPravilno nanošenje pudera: 3 zlatna pravila koja treba svaka devojka da zna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track