OTKRIVAMO: 3 poruke koje će osvojiti njegovo srce, a nisu provokativne
Foto: Profimedia

MALE TAJNE DOPISIVANJA

OTKRIVAMO: 3 poruke koje će osvojiti njegovo srce, a nisu provokativne

Žena -
Osvajanje i zaljubljivanje počinje najjednostavnijim porukama. Otkrili smo koje su to u pitanju...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan Iako smo dosta puta pisali o tome koju seksi poruku bi svaki muškarac želeo da dobije ili koju poruku nikada ne bi trebalo da mu pošaljete…sada vam otkrivamo još jednu tajnu dopisivanja.Pitali smo jednog momka, osim seksi poruka, kakve poruke momci vole ili žele da dobiju od svojih lepših polovina. Kroz malo šaljiv način, odogovorio koje 3 poruke bi obradovalo da upravo sad dobije od devojke koja mu se dopada!

Evo njegovih odgovora:1. "Nalazim se u onom novom otvorenom rok klubu. Muzika je sjajna pitam se zašto te nema ovde pored mene!Zašto je ovo HOT: Osim što mu stavljate do znanja da ste baš kul ipak mu i suptilno pokazuje da i on tu fali! Ako mu se dopadate, ne da će samo odgovoriti već i pitati da se vidite i uživate zajedno.2. "Upravo gledam film s Tomom Hardijem i razmišljam kako bi se bolje provela gledajući tebe bez majice"Zašto je ovo HOT: Na suptilan način mu stavljaš do znaja da imaš nevaljale misli. Plus što še se osećati tako odlično što si Hardija uporedila sa njim (I on je u tom poređenju pobedio).3. Ti. Ja. Večeras. Igra Prestola. Pica. Dođi na vreme.Zašto je ovo HOT: Zašto da pitaš da li ima vremena, jednostavno ponudi savršen scenario koji on nikako neće moći da odbije!P.S. Naravno da nisu svi momci isti i univerzalni, ali nije loše nekad poigrati se i isprobati ove tehnike zavoženja, zar ne? Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke!5 poruka koje NIKADA ne bi trebalo da mu pošalješMomci objasnili: 10 stvari koje žene skroz pogrešno rade u krevetu4 odlične tehnike dopisivanja sa frajerom koji vam se sviđa7 stvari koje se svima dešavaju tokom seksa (ali niko neće priznati)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track