OTKRIVAMO: 6 poruka koje momci ne žele da dobiju od devojaka
Foto: Profimedia

SAVETI ZA DOPISIVANJE

OTKRIVAMO: 6 poruka koje momci ne žele da dobiju od devojaka

Žena -
Suzdržite se i ove poruke NIKAKO ne šaljite jer će izgubiti intresovanje za vas..

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan Satima već sedite i smišljate idealnu poruku za njega. Razmišljate da li da mu stavite smajli koji namiguje ili je bolje najjednostavniji koji se smeje? Zovete najbolje drugarice da odobre i konačno ste pritisle SEND. Sada samo ostaje da sačekate njegov odgovor! Međutim, odgovora nema ili ste dobile nezainteresovanu poruku kojom je on prekinuo dopisivanje. Šta je pošlo naopako i da li ste poslale nešto što nije trebalo?Istražili smo koje to poruke momci ne vole da dobiju od lepših polovina i koje će najčešće ignorisati, pa pogledajte spisak i ubuduće ih izbegavajte1. NEMOJTE MU POSLATI: “Hejjjjjjjj”Momci ne vole kada vide poruku sa nekoliko slova, a naročito ako se ove poruke ponove više puta.“Šta radišššš?!” , “Ćaoooo!” su poruke koje će ga smoriti ili iznervirati, zato pokušajte da mu pošaljete najjednostavniju poruku bez više karaktera.POŠALJITE MU OVO: “ Šta se radi?”Momcima nisu potrebni dodatni smajlići ili karakteri kako bi se osećali posebno. Sigurno neželite da ostavite utisak devojke koja umire za njim i koja je sat vremena smišljala poruku i angažovala sve drugarice kako bi lektorisale. Ukoliko tek treba da stupite u komunikaciju sa njim, pošaljite najjednostavniju poruku za početak.

2. NEMOJTE MU POSLATI: “Gde si ti?” “Da li želiš da me vidiš?!Svi smo bili u situaciji kada na naša pitanja nismo dobile odgovore ali nakon par pića se ohrabrimo i krenemo da šaljemo očajničke poruke. Koliko god da je teško, ukoliko niste dobile odgovor na prvu poruku, nema potrebe za slanjem druge. Drugom porukom nećete postaći nekoga na odgovor već samo možete izazvati kontra efekat.POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemoj mu ništa poslatiUkoliko još uvek niste dobile odgoovr na poruku od juče, danas se lepo opustite, razmislite i sklonite telefon od sebe. On će vam odgovoriti ako misli da ima potrebe , a vi kasnije prosudite da li ima svrhe nastavljati komunikaciju. Ako ipak ne dobijete odgovor na poruku, mislimo da će vam upravo to biti najbolji odgovor.3. NEMOJTE MU POSLATI: “LOL”Mislimo da nema potrebe da objašnjavamokoliko je ovaj izraz izašao iz mode i da je neprikladan ukoliko želite da ga šarmirate. Izrazi LOL, TEBRA,YO rezervisani su za njegova dopisivanja sa drugom, ali ne i sam devojkom iz snova.POŠALJITE MU OVO: “Tako si duhovit”Ako želite da se vaša komunikacija sa slatkim frajerom nastavi morate slati smislene i duže rečenice umesto skraćenica. Takođe, mnogo je bolja varijanta da mu uputite kompliment jer će njegov odgovor u najmanju ruku biti “Hvala” , a verovatno će upututi i uzvratiti komplimentom.

4. NEMOJTE MU POSLATI: “Pretpostavljam…”Naravno da je teško pokazati emocije putem poruke (osim ako ne upotrebite milione smajlića) , ali još je gore i neodređenije ukoliko na pitanja odgovarate “Pretpostavljam”, “Možda”, “Ne znam”… Momci ne vole kada se na konkretno pitanje femkate, jer im deluje kao da se folirate ili niste iskrene.POŠALJITE MU OVO: “Da”, “Ne”“Da li želiš da izađeš na kafu sa mnom?” Odgovor koji se očekuje je “ DA” ili “NE” . Bez daljih objašnjenja ili pravdanja. Momci su prilično jednostavni kada je u pitanju dopisivanje i ne vole filozofiranja. Na njihova konkretna pitanja pošalljite konkretne odgovore i videćete kako će sve biti lakše.5. NEMOJTE MU POSLATI: “Zašto mi ne odgovaraš na poruke?”Iako ste u glavi sigurno već premotale hiljadu situacija zašto nije odgovorio na poruku, potreban vam je samo još i njegov odgovor. Nastavite premotavanje, ali se suzdržite da ga pitate zašto se on nije udostojio i odgovorio. Možda zaista i ne želi da odgovori, a možda je i zauzet i nije stigao da pogleda telefon. Šta god da je u pitanju, sačuvajte dostojanstvo i suzdržite se ove poruke. Zamislite kako je njemu kada čita ovu poruku, verovatno ima utisak kako umirete za njim i čeznete za porukom.POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemojte mu ništa poslatiSamo zato što je ignorisao vašu poruku ne znači da se svet srušio. Ukoliko nema potrebu da se dopiiuje sa vama, zapamtite nemate je ni vi! I te kako možete bez njegovog odgovora i poruka i pokažite kako neko drugi čezne za vama, dok on gubi sjajnu priliku. Ako se posle par dana javi kao da ništa nije bilo pokažite mu gde mu je mesto, jer prema damama se tako ne ponaša.6. NEMOJTE MU POSLATI: “Jedva čekam da te vidim :)”Osim ako nije momak sa kojim se već duže vreme viđate izbegavajte preterano koriščenje smajlića i slatkih izjava. Momci na ovaj način hrane svoj ego i na ovakvu poruku možda i ne dobijete odgovor kakav želite.POŠALJITE MU OVO: “Radujem se našem sledećem susretuNa suptiliniji način mu pokažite da vam prija njegovo društvo ovom porukom.Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

5 seksi poruka koje će napaliti muškarca u sekundi5 poruka koje NIKADA ne bi trebalo da mu pošalješ7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke!Da li ste je dobili? 10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas5 razloga zašto će on raskinuti vezu iako je zaljubljen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track