OVAKVU PRIČU JOŠ NISTE PROČITALI: Posle 2 godine otkrila da joj je dečko zapravo žena, evo kako...
Foto: Profimedija

Bizarna priča

OVAKVU PRIČU JOŠ NISTE PROČITALI: Posle 2 godine otkrila da joj je dečko zapravo žena, evo kako...

Žena -
Par je vodio ljubav, a Njulend tvrdi da je koristila protetski penis, pre nego što je, igrajući ulogu Keja, rekao da mora da se vrati u bolnicu

Neimenovana Britanka prijavila je policiji svoju poznanicu koja se dvije godine pravila da joj je dečko koristeći umetni penis tokom seksa.Naime, Britanka je policiji, a kasnije i sudu, ispričala kako je mislila da vodi ljubav s muškarcem imena Kej Fortuna, koji se oporavljao od tumora na mozgu i nije želeo da mu iko vidi ožiljke. Međutim, s vremenom je otkrila kako je zapravo reč o njenoj prijateljici, 25-godišnjoj Gejli Njulend, koja ju je nagovorila da stavi povez na oči tokom njihovih seksualnih susreta u kojima je, umesto prave stvari, koristila protetiku.

Njulend se trenutno nalazi na suđenju gde negira krivnju za pet seksualnih napada između februara i juna 2013. Na sudu je rečeno kako je žrtva 2011. na Fejsbuku dobila zahtev za prijateljstvo od Keja Fortunea koji se pretvarao da je polu Filipinac, a polu Latino.

Foto Thinkstock
Foto Thinkstock

Komunicirali su isključivo online, a Kej joj je rekao da je sudelovao u prometnoj nesreći pošto mu je otkriven tumor na mozgu. Nalazio se na lečenju u bolnici i nije bio u stanju da se gleda sa drugim ljudima. Međutim, često su pričali preko telefona i žrtva je primetila kako Kej ima visok glas.

"Rekao mi je koliko sam mu pomogla u oporavku, da je to bio znak, da se treba da se venčamo, imamo decu, da ćemo raditi gomilu stvari", kazala je žrtva.

Tokom tog vremena, žrtva je upoznala Njulenda, s kojom je postala vrlo dobra prijateljica i koja je tvrdila da zna Keja. Naposletku, žrtva i Kej su se našli u jednom hotelu."Jedini uslov koji je imao jest da nosim povez na očima jer je bio "nervozan zbog svog izgleda" i "nije mogao pravilno da hoda" zbog oštećenja živaca i mišića", ispričala je žrtva.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Kej je bio u kupatilu kada sam ušla u sobu. Krevet je bio prekriven laticama ruže i Helo Kiti medvedićima. Stavila sam na oči povez za spavanje i šal. Tada je došao Kej, koji se tresao. Rekao je da se sam odjavio iz bolnice", navela je žrtva.

Par je potom vodio ljubav, a Njulend tvrdi da je koristila protetski penis, pre nego što je, igrajući ulogu Keja, rekao da mora da se vrati u bolnicu.

Nakon toga usledilo je još nekoliko susreta u hotelu pre nego što je Kej otišao do stana žrtve.Opisujući poslednji susret, pre odlaska u policiju, žrtva je navela: "Imali smo seksm i zgrabila sam ga za glavu i moja je ruka zapela na nečemu. Jednostavno nije bio pravi osećaj. Sedila sam na krevetu, on je stajao. Nešto u mojoj glavi je vrištalo "skini povez". I skinula sam ga. Gejli je stajala pored mene. Nisam mogla da verujem.

Rekla je samo: Nije ono što misliš", ispričala je svoju bizarnu priču

(Telegraph)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track