OVO ĆE ŠOKIRATI ŽENE: Evo šta sve partner ne zna o vama
Foto: Profimedia

Istraživanje

OVO ĆE ŠOKIRATI ŽENE: Evo šta sve partner ne zna o vama

Žena -
Verovali ili ne, čak 5 odsto muškaraca ne zna kada je njegovoj lepšoj polovini rođendan

Istraživanja pokazuju da žene mnogo bolje poznaju svog partnera nego što je to slučaj sa jačim polom.

Istraživanje je pokazalo da čak 39 odsto muškaraca ne zna koji je omiljeni parfem njegove lepše polovine, 34 odsto ne zna koji konfekcijski broj ona nosi, 28 odsto ne zna u koju je školu išla, 24 odsto ne zna koju muziku voli, a 19 odsto ne zna ko joj je najbolja drugarica.

Čak 11 odsto muškaraca ne zna prirodnu boju kose svoje partnerke, a 10 odsto ne može tačno da imenuje naziv posla ili titulu svoje supruge ili devojke.

Verovali ili ne, čak 5 odsto muškaraca ne zna kada je njegovoj lepšoj polovini rođendan!

Možda vam se čini da su to nebitni podaci, ali psiholozi tvrde suprotno. Naime, kažu da ako znate trivijalne činjenice i naizgled nevažne detalje u vezi sa osobom sa kojom ste u braku ili vezi, imate mnogo veće šanse da opstanete kao par, a statistike pokazuju da blizu 40 odsto parova raskine upravo zbog toga što muškarci o svojim partnerkama nisu znali ni osnovne stvari.

Stručnjaci tvrde da se to događa zbog različitog načina na koji muškarci i žene funkcionišu.

Naime, žene žele da znaju mnogo detalja i događaja iz prošlosti svojih muškaraca, jer imaju utisak da će ih tako bolje upoznati i čvršće vezati za sebe, dok čak 78 odsto muškaraca tvrdi da ne želi da sluša priče o njenoj prošlosti, bivšim momcima i iskustvima koja nisu proživeli zajedno.

Foto profimedia
Foto profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track