POKLON SA VENČANJA OTVORILI SU POSLE 9 GODINA: Kada su videli šta je unutra, ostali su bez teksta
Foto: Profimedia

Iznenađenje u braku

POKLON SA VENČANJA OTVORILI SU POSLE 9 GODINA: Kada su videli šta je unutra, ostali su bez teksta

Žena -

Keti i Brandon Gan iz SAD-a, venčali su se pre devet godina. Kao i svi mladenci, dobili su pregršt poklona. Otvorili su sve osim jednog, tete Alison, na kojem je pisalo "Ne otvarajte pre prve svađe".

Kada su se posvađali prvi put, poklon i dalje nisu otvarali. Ali ni kada su se kasnije svađe zaređale, jer su smatrali otvaranje tog poklona neuspehom.

Koverat tete Alison bila im je poslednja slamka spasa za njihov brak jer su u njemu videli ključ srećnog braka kakvog je imala i sama teta Alison gotovo 50 godina.

Poklon je stajao na polici i bio im je podsetnik na toleranciju i upornost. Jednog dana, Keti je konačno odlučila zaviriti unutra.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poklon je sadržao dve manje koverte, jednu naslovljenu na Keti, drugu na Brandona. U njenoj je bilo nešto dolara uz poruku da je to novac za škampe, picu ili neko drugo jelo koje oboje vole. I u njegovoj je koverti bio novac s naznakom da je to za cveće i bocu vina.

Na Fejsbuk stranici "Love that matters", gde je Keti objavila svoj posti i fotografije poklona, napisala je da su ona i suprug naučili biti pravi prijatelji tokom godina i da su ih svi padovi dodatno povezali i učvrstili njihov brak.Shvatila je da poklon nije sadržao ključ uspeha već da je uspeh bio u njima samima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track