MUKE MLADE VOJVOĐANKE: U mojoj školi seks je ključ uspeha, a ja sam još nevina!
Foto: Profimedia

Novo vreme

MUKE MLADE VOJVOĐANKE: U mojoj školi seks je ključ uspeha, a ja sam još nevina!

Žena -
Dele se ocene. Najniža ocena je za device, poput mene. Onda se ocenjuje koliko je neko puta imao seks. Što više, to bolje. Onda idemo na Fejsbuk, pa gledamo devojke iz škole i njihove momke

Imam 18 godina i ne izgledam, da kažem, standardno. Malo sam pogrbljena i visoka sam 1, 80 metara. Ne verujem da ću uskoro izgubiti nevinost.

U mojoj školi u jednom vojvođanskom gradu, seks je postao ključan za uspeh u društvu i popularnost. Moji drugarice prilično otvoreno razgovaraju o seksu. Njima je oralni seks sasvim normalna stvar. Od momaka to nekako i očekuješ, ali i devojke su postale otvorene i, po mom mišljenju, suviše slobodne.

Moji roditelji su razvedeni i majka (sa njom živim) je jako zatvorena po tom pitanju. Zato osećam da ne mogu da se uključim kada devojke pričaju o tome. Za njih, seks je simbol. Svi komentarišu sve, prave spiskove bivših frajera, osuđuju i presuđuju ko je "kurva" a ko "ribetina".

Dele se ocene. Najniža ocena je za device, poput mene. Onda se ocenjuje koliko je neko puta imao seks. Što više, to bolje. Onda idemo na Fejsbuk, pa gledamo devojke iz škole i njihove momke.

Ako su momci ružni, onda dobijaju nižu ocenu. Na osnovu ova tri faktora, određuje se popularnost u školi, što devojaka, što momaka. Popularni izlaze sa popularnima, luzeri sa luzerima.

Ja nemam nikakve šanse sa popularnim momcima, a i kada bih imala neke šanse, "drugarice" bi me razapele ogovaranjem. A kada bih našla nekog, po njihovoj proceni, ružnog dečka, to bih sakrila, jer bi me omalovažavali i ismevali.

Sve se vrti oko seksa. A kako mi se čini, to se neće uskoro promeniti, može samo da bude još gore. Gledate li televiziju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track