PRODAVAČICA JOJ REKLA DA JE DEBELA: Evo kako im je mama odgovorila na Fejsbuku!
Foto: Printscreen/Facebook

Ne da na dete

PRODAVAČICA JOJ REKLA DA JE DEBELA: Evo kako im je mama odgovorila na Fejsbuku!

Žena -
Megan Haris i njena 13-godišnja ćerka Leksi otišle su iz jedne prodavnice sa gorkim ukusom u ustima jer je prodavačica uvredila njenu ćerku.

naime, kada je prodavačica u prodavnici videla Leksi u jednoj haljini koju je isprobavala, dobacila joj prilično neprimerene komentare, koju su jako razljutili njenu majku.

"Ne želim uopšte da ponavljam sve što rekla mojoj ćerki. Nazvala ju je debelom i rekla joj da mora da nosi steznik”, ispričala je Megan, ali je odlučila da javno progovori i obrati se svim nepristojnim prodavačicama.

Leksi joj je dala dopuštenje da objavi njenu fotografiju i priču o incidentu na Fejsbuku i taj status do sada je skupio skoro 500.000 lajkova i brojne komentare drugih majki.

"Bravo, Megan! Videla sam fotografiju i pomislila kako joj dobro stoji ta haljina. Onda sam videla post. Besna sam! Ta prodavačica je neuka. Malena izgleda sjajno u haljini i ništa joj ne fali", samo je jedan u nizu komentara."Draga prodavačice,ovo je moja ćerka tinejdžerka, koja je želela isproba haljine za matursko veče. Pronašle smo ovu haljinu i zamolila je da je proba. Rekla sam joj da izgleda jako odraslo u njoj, a ona se nasmejala i rekla da izgleda staro, ali da će mi svejedno dozvoliti da je fotografišem. Nakon toga, vi ste ušli u garderobu i rekli mojoj ćerki da mora da nosi steznike ako želi tu haljinu.Rekla sam vam da njoj to ne treba, ali vi ste nastavili da se svađate sa mnom. Nakon toga smo otišle. Žao mi je što vam nisam rekla koliko mladih devojaka pati zbog niskog samopouzdanja, a reći da im fali nešto kako bi bile savršene može naneti veliku štetu. Devojke svih godina, oblika i veličina su savršene… Ako se dobro osećaju u haljini, samo je to važno. Moja ćerka pliva, trči, pleše i vežba jogu. Ona je fit. Ona je lepa. Ne treba joj vi da biste joj govorili da nije savršena. Nadam se da će ljudi podeliti ovaj status i da će on doći do vas kako nikada više ne biste ovakvo nešto rekli mladoj devojci", završila je Megan.

Dear sales lady at Dillard's Towne East Mall, This is my teenage daughter who wanted to try on dresses for an upcoming...

Posted by Megan Naramore Harris on Среда 20. јануар 2016.

Zadovoljna.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track