RASKID JE NEIZBEŽAN: U ovim situacijama ni ljubav vam ne može pomoći
Foto: Profimedija

Odnosi

RASKID JE NEIZBEŽAN: U ovim situacijama ni ljubav vam ne može pomoći

Žena -
Neki parovi su pravi srećnici pa uspeju da prebrode probleme bez obzira koliko su oni komplikovani

Kada se umešaju kilometri i dosadne sumnje, ni ljubav ne može spasiti vezu.

Neki parovi su pravi srećnici pa uspeju da prebrode probleme bez obzira koliko su oni komplikovani, pi[e Cosmopolitan.rs.

Veza na daljinuDa se ne lažemo! Nijedna veza na daljinu nije laka, ali ni poželjna. Ukoliko ne znate kada će se situacija promeniti i konačno biti na jednom mestu, a ljubav stoji izmežu vas, situacija je goto neizdrživa! Zapitate se : Kako da napravi, planove za budućnost, kada nema, pojma kada ćemo oboje biti na istom mestu?

KarijeraIako je ljubav najbitnija, morate od nečega živeti zar ne? Ako dodamo da ste jedan ambiciozan par, ne želimo da vas uplašimo ali to znači da će veza i ljubav uvek biti na drugom mestu. Ne kažemo da su takvi ciljevi loši, mežutim neko će u tom odnosu izvući deblji kraj.

NekompatibilnostiVaš dragi želi decu što pre, ali ti trenutno nisi spremna za tako veliku životnu obavezu. Česte prepirke, nezadovoljstvo su neizbežne jer različiti pogledi na svet kreiraju neizvesnu budućnost ili nikakvu. Zato su šanse za uspeh male , osim ako neko partnera ne popusti.

NesigurnostiNesigurnosti su jedan od glavnih razarača veza. Kao na primer sumnja da vam on uvek nešto radi iza leža, flertuje sa komšinicom, ili se dopisuje sa nekim devojkama na Fejsbuku. Zapamti nećeš se samo ti umoriti od stalne sumnje, već će i njega iscrpiti činjenica da se uvek mora opravdavati.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track