RAZVOD RODITELJA IZ UGLA JEDNOG DEČAKA: Oni više nisu muž i žena, ali su još uvek moji roditelji
Foto: Jutjub

Postao popularan na društvenim mrežama

RAZVOD RODITELJA IZ UGLA JEDNOG DEČAKA: Oni više nisu muž i žena, ali su još uvek moji roditelji

Žena -
Do trenutka kada sam napunio šest godina, imali smo divnu, srećnu porodicu”, piše Azka na jednoj od ilustracija

Razvod može da bude traumatično iskustvo za decu, ali video pod nazivom “Story of a Broken Home” je priča o tome koliko je ovaj mališan bio tužan kada bi se njegovi roditelji svađali, kao i koliko je njihov odnos sada, nakon razvoda, bolji.

Ovaj dečak je priču počeo crtežom koji prikazuje njegove roditelje na početku braka, srećne i zaljubljene, odlučne u nameri da imaju dete.

“Do trenutka kada sam napunio šest godina, imali smo divnu, srećnu porodicu”, piše Azka na jednoj od ilustracija.Zatim su, kaže, njegovi roditelji počeli da se svađaju, odlučili su da se razvedu, ali su obećali da on nikada neće morati da bira između njih dvoje. On sada živi u kući sa ocem, dok majka živi u blizini i gotovo svaki dan ga posećuje.“Oni se više ne svađaju, a još uvek idemo zajedno u šoping i na putovanja”.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

Dečak, koji je postao zvezda društvenih mreža, ima više od 78.000 pratilaca na Instagramu, a ilustracije je napravio kako bi odgovorio na pitanje koje su mu često postavljali – kako je biti dete razvedenih roditelja.“Činjenica je da ništa u našoj kući nije uništeno. Oni više nisu muž i žena, ali su još uvek moji roditelji. Uživam sa njima kao i ranije, osim što se više ne svađaju”.

Azka kaže da se ljudi često iznenade kada im kaže da ne bi želeo da se njegovi roditelji pomire:

“Sve što želim je da budu srećni”.

http://www.youtube.com/watch?v=UM5dxo7edZM

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track