(FOTO) ROMANTIČNA PROSLAVA: Evo šta je Željko poklonio Jovani za rođendan! (FOTO)
Foto: Twitter

DŽET SET VIKEND ZA JOKSIMOVIĆE

(FOTO) ROMANTIČNA PROSLAVA: Evo šta je Željko poklonio Jovani za rođendan! (FOTO)

Žena -
U jednostavnoj crnoj haljini, Jovana Joksimović nosila je na svom slavlju od nakita samo venčanu burmu i zvezde u očima!

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Lisa Foto: Tviter, Instagram Uz osmeh, popularni pevač Željko Joksimović poklonio je svojoj supruzi za rođendan najlepšu panoramu Dubaija! Na krovu kluba "40kong", u centru poslovne četvrti Dubaija, slavni par proslavio je 25. aprila 2015. godine Jovanin rođendan a trenutak slavlja podelili su i sa svojim pratiocima na Tviteru.Jovana je za ovu priliku odabrala jednostavnu crnu haljinu bez rukava, a kosu podigla u visoku baletsku punđu.

Od nakita, nosila je samo venčanu burmu ali zvezdice sreće u očima dale su dovoljan sjaj njenoj pojavi.Rođendanska večera na krovu popularnog kluba dugo je planirano iznenađenje koje je, kako se šuškalo, Željko pripremio za svoju suprugu. Par je iz Beograda otputovao dan ranije a, kako su preneli beogradski mediji, sinčića Kostu ostavili su roditeljima i dadiljama na čuvanje.Inače, pomenuti klub diči se fantastičnim pogledom na grad zbog kojeg se ovde sliva mnoštvo gostiju već od prvog sumraka.

All roads lead to 40 Kong! #40kong #40kongdubai #difc #instakong #mydubai #rooftop #terrace #topfloor #stars #night

A photo posted by 40 Kong Dubai (@40kongdubai) on Apr 13, 2015 at 4:23am PDT

Izvor: LisaSa sajta Lisa pročitajte još:Cvetne korpe u rajskom vrtu: park u Dubaiju drži rekord sa 3000 visećih žardinjeraŽeljko i Jovana Joksimović: Opremili luskuzni penthaus u starom delu BeogradaDubai Mol - najposećenija turistička atrakcijaModni trenutak: Seka Aleksić blistala u haljini boje starog zlata na proslavi svog rođendana (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track