SKOČI S MOSTA I UMRI! Plus sajz manekenka smršala 100 kg, ali nije očekivala da će se OVO desiti
Foto: Printskrin

užas!

SKOČI S MOSTA I UMRI! Plus sajz manekenka smršala 100 kg, ali nije očekivala da će se OVO desiti

Žena -

Poznata svetska manekenka za punije otkrila je kako dobila pretnje smrću uz uobičajene uvrede nakon što je mnogo smršala.

Rosi Merkado poznata je plus size manekenka i dizajnerka koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Curvy Girls" i emisiji "Tabu". Međutim, uprkos slavi koje su joj donele obline, odlučila je da smrša nakon što ju je stjuardesa upozorila da je predebela za sedište kao ida mora da kupi oš jednu avionsku kartu.

Majka troje djece iz Las Vegasa u tom je trenutku imala 186 kilograma, a onda je promenila režim ishrane, počela vežbati šest puta nedeljo i podvrgnula zahvatu smanjivanja želuca. Kroz neko je vreme izgubila više od 100 kilograma i zadržala se na 78 kg.

"Stalno primam preteće mejlove. Obožavaocima se to nikako ne sviđa, pišu mi da skočim s mosta i da se ubijem jer sam smršala. Debelim aktivistima nije se svidelo što javno pišem o gubitku kila i operaciji, oni misle da je to linija manjeg otpora", ispričala je manekenka.

Na Fejsbuku je objavila svoje fotografije pre i posle uz koje je između ostalog napisala:

"Važno je imati mogućnost izbora koji su u skladu s vrednostima do kojih čovjk drži i koji proizlaze iz ljubavi prema sebi."

Rosi nije jedina koja je doživela negativne komentare na račun gubitka kilograma. Nedavno se nekoliko olus sajz manekenkižalilo da doživljavaju vređanja i pretnje kad na društvenim mrežama objave fotografiju iz teretane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja