ŠTA O VAMA GOVORI KUPAĆI KOSTIM: Dame u belom su hrabre, one sa jarkim bojama vole luksuz
Foto: Profimedija

Otkrijte svoju ličnost

ŠTA O VAMA GOVORI KUPAĆI KOSTIM: Dame u belom su hrabre, one sa jarkim bojama vole luksuz

Žena -
Uske bokserice nose narcisoidni muškarci, bermude nose ležerni muškarcikupaci kostimi

Proizvođači kupaćih kostima analizirali su svoje potrošače i otkrili da izbor kupaćih gaća i kostima zavisi i od karaktera muškarca i žena koji ih nose. Na osnovu ovih rezultata i vi možete procijeniti šta vas čeka samo na osnovu boje i modela njenog/njegovog kupaćeg kostima ili gaća.

JENDOBOJNI KUPAĆI KOSTIM Potpuno beli bikini deluje otmeno, a dama u njemu deluje hrabro, samopouzdano i pristupačno. Crne ili druge tamne boje odaju da je u pitanju klasična žena, koja je neopterećena glupostima. Sve u svemu, jednobojni bikiniji govore o nekomplikovanoj ženi koja je pravi prijatelj.

JARKE BOJA Neonski bikini pokazatelj je samouverenosti žene koja ga nosi. Zlatni bikini ukazuje na ljubav prema luksuzu dominantne dame, koja u vezama voli da ima glavnu reč.

ŠTRAFTEPrugice deluju živahno i veselo i mame poglede svih posetilaca plaže. Što je kupaći šareniji, to je devojka otvoreniji tip. Dama koja se odluči za dvobojni prugasti model deluje sportski, ali i elegantno.

CVETIĆICvetni print ili orijentalni dizajn na bikiniju djeluje razigrano i slatko. Osoba u ovakvom kupaćem kostimu najverovatnije je mirna i povučena osoba, koja ne voli da bude u centru pažnje. Žene u cvetnim bikinijima žele da ostave utisak da su veoma simpatične i fine, što im po pravilu i uspeva. Previše šareni kostimi otkrivaju romantičnu i ljupku dušu, koja dozvoljava da bude izmanipulisana i često baš i ne zna da se izbori za sebe.

ANIMAL PRINT Žene koje nose bikini sa leopardovom šarom deluju divlje i pustolovno. Takav model bez sumnje odašilje signale koji pozivaju na flert. Samim tim što u toj meri privlači poglede na sebe, muškarci to gledaju kao pozivnicu za nabacivanje. Međutim, iza ove maske često se krije usamljena singl cica, koja čezne za ljubavlju.

RAZIGRANI DETALJIMašnice ili perlice na gaćicama djeluju seksi, a otkrivaju individualnost i samopouzdanje djevojke koja ga nosi. Ukoliko je bikini previše načičkan kojekakvim džidža-bidžama, to govori o nezreloj curi koju je možda najpametnije ipak zaobići.

SPORTSKIOvaj tip žene ne voli da se satima čvari na suncu. One su aktivne, vole da plivaju, rone ili da se igraju loptom u vodi. Nisu opterećene time kako izgledaju na plaži i naprosto ne podnose površnost konkurencije.

USKE BOKSERICEMinijaturne uske bokserice nose frajeri koji imaju vrlo visoko mišljenje o sebi i svom telu, ali i oni koji su skloni preterivanju. S ovakvim komadom za plažu treba biti vrlo oprezan jer je tanka granica između visokog samopouzdanja i narcisoidnosti. Isto tako, retko kom muškarcu savršeno pristaju.

KLASIČNE BOKSERICEKako tvrde vlasnici najpoznatijih brendova kupaćeg asortimana za muškarce, biraju muškarci koji su spremni za vezu i nije ih strah od obaveza koje ona nosi. Takav model pantalonica vole pomalo konzervativni i tradicionalni muškarci.

BERMUDEsu najomiljeniji model muških pantalona za kupanje. Njih nose muškarci koji su opušteni, dobro se osećaju u svojoj koži i ne zamaraju se sitnicama. Ali muškarci koji nose bermude u drečavim bojama ili sa izraženim printom vole da budu u centru pažnje i nije im problem da izraze svoja osećanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track