ŠTA RADE HOROSKOPSKI ZNACI NA PLAŽI: Strelac ne izlazi iz vode, Škorpija muva sve oko sebe
Foto: Shutterstock

Zabavite se

ŠTA RADE HOROSKOPSKI ZNACI NA PLAŽI: Strelac ne izlazi iz vode, Škorpija muva sve oko sebe

Žena -
Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike po kojima ih čak možemo i prepoznati na plaži

OvanOn na plaži ne može da sedi mirno, već će uvek raditi nešto što se drugi ne usuđuju, a kako su im živci poprilično tanki, šepuriće se, vežbati i pokazivati svoje telo umesto da se ispruže i uživaju u suncu. Njih možete prepoznati po upečatljivom kupaćem kostimu.BikOvaj znak je apsolutni car na plaži jer uživa svim čulima. On će na svom parčetu peska napraviti mini dnevnu sobu jer će na nju doneti prenosni frižider pun jela i pića, udobne ležaljke, suncobran... Problem nastaje ako je gladan, ili ako mu se ide u WC, jer mu je previše vruće da to obavi.

Blizanci

Odlazak na plažu za Blizance je bolji nego noćni provod. Oni su i inače zavisni od informacija, pa će i na plaži biti u svom elementu - upoznaće mnogo ljudi u kafiću ili plićaku, uz pitanje da li je voda hladna, i flertovati sa svakim ko im uzvrati pogled.RakRak ne voli tipične odmore jer je avanturista koji obožava da istražuje nova mesta. Ali, kad ga prisile da ode na normalnu plažu, miran je kao bubica - leži, čita, posmatra zgodne žene (ili muškarce) i prisluškuje tuđe razgovore. Oni su ti koji najbrže izgore, stanu na ježa ili se nagutaju vode kad rone.LavOn je u duši dete koje ne propušta priliku za igranje i najaktivniji je od svih znakova na plaži. Obožava sunce i more, a leti u svakom smislu zablista. Prepuni dobre energije, osvajaće i zavoditi sve oko sebe. Lavice su najčešće u toplesu, a Lav je uvek za to da se ide na nudističku plažu.DevicaOna bi radije bila na planini nego na plaži, ali kad se na njoj nađe, stalno se maže, traži hlad i kuka da joj je prevruće. Sa sobom nosi sto sitnica - od vlažnih maramica do otvarača za flaše. U stanju su da sate provedu plutajući na dušeku u moru, a na plaži u ušima uglavnom nose slušalice.

Vaga

Pripadnici ovog znaka na plaži su u svom elementu i lako ih možete prepoznati - najzgodniji su, imaju najlepši kupaći i najveći peškir i nose ogromnu torbu punu svih mogućih rekvizita. Oni žude za društvom, jer se dosađuju ako moraju samo da leže i da se sunčaju, osim ako nisu poneli neku knjigu.ŠkorpijaOna obožava plažu, tamo im je sve zabavno. Roniće i skakati do iznemoglosti, i obavezno će ugnjaviti bolju polovinu nagovarajući je da isprobaju seksi igrice u vodi, u šumici, iza kamena, a ako su sami tada, svakako će potražiti pogodnu žrtvu za zavođenje, kojoj će odmah ponuditi da je namažu kremom.StrelacStrelčevi obožavaju popratne zabave na plaži i troše pravo bogatstvo na vožnju na „bananama“ ili na let padobranom, a uz to će se truditi da što više pocrne kako bi kasnije svi videli da su bili na moru. Oni nisu statični, pa bi se najradije svaki dan kupali u nekom drugom mestu.JaracPre nego što se pojavi na plaži, praktični Jarac odabraće veliki peškir ili paero, u kojem će se najlakše presvući iz mokrog u suv kupaći. Pažljivo će izabrati plažu koja ima najviše sadržaja, najbolji pristup moru, ali i najpovoljnije cene. Uživaće uz čitanje knjiga i u prisluškivanju tuđih razgovora.

Vodolija

Njih je lako prepoznati - oni uglavnom spavaju na plaži, sem ako se ne spanđaju s nekom seksi Škorpijom, ili ako s druželjubivim Lavom ne ispija pivce ili neki letnji koktel. Posle svakog druženja ili plivanja u moru, ponovo će zahrkati na peškiru.RibeOne obožavaju more i plaže, naročito one skrivene. Nije im problem da ustanu rano ujutro kako bi videli izlazak sunca. Obožavaju vodu i u njoj se osećaju kao svoj na svome - plivaju i rone do iznemoglosti, a društvo stalno nagovaraju da uz obalu prave piknik, samo da ne budu kod kuće nego u blizini mora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track