SVE ISTO SEM BIDERMAJERA: Identične trojke rekle da na isti dan
Foto: Pt Fb

Brazil

SVE ISTO SEM BIDERMAJERA: Identične trojke rekle da na isti dan

Žena -
Rafaela, Rošel i Tadžana Bini nosile i iste venčanice, imale istu frizuru i bile identično našminkane

Gosti na venčanju verovatno su mislili da vide trostruko kada su se ove tri identične sestre pojavile u istim venčanicama i sa istom frizurom, a sigurni smo da ni mladoženjama nije bilo baš svejedno.

Trojke Rafaela, Rošel i Tadžana Bini, rođene su istog dana, gotovo je nemoguće razlikovati ih, vole iste stvari, a sada imaju i isti datum venčanja.

Dvadesetdevetogodišnje sestre iz Paso Funda u južnom Brazilu su čak nosile i iste venčanice, imale istu frizuru i bile identično našminkane.

Jedini način da ih zbunjeni prijatelji i članovi porodice razlikuju bila je različita boja bidermajera.Čak su i mladoženje Rafael, Gabrijel i Eduardo priznali da su bili pomalo zabrinuti da ne pomešaju svoju ženu sa nekom od njenih sestara tokom razmene zaveta, jer su ih devojke ponekad namerno zbunjivale koja je koja. Jednom smo svi zajedno bili u kuhinji i pravili večeru. Rošel, koja je sa Gabrijelom, prala je sudove, dok je Rafaela kuvala. Dok smo razgovarale, neprimetno su zamenile mesta. Prišao sam Rafaeli sa leđa da je zagrlim, kad sam odjednom shvatio da grlim pogrešnu devojku“, ispričao je Rafael, sadašnji Rafaelin muž. Međutim, na najvažniji dan, mladoženje ipak nisu imale problema da prepoznaju ženu svog života.

#AmorTriplo: O casamento das TRI: Três vezes Sim>>> https://www.facebook.com/21Portal/posts/368785186640698

Posted by Portal 21 on уторак 24. март 2015.

„Čim su ušle u crkvu prepoznao sam je, bila je najlepša“, kaže Eduardo koji je oženio Tadžanu.Sestre su ispričale kako su oduvek bile veoma bliske i još od malena imale ista interesovanja.Njihovi roditelji Pedro i Salet predložili su da se sva tri para venčaju u istom danu. Jedino je bio problem kako će Pedro izvesti sve tri devojke odjednom pred oltar.„Odlučili smo da ćemo zajedno prošetati do pola puta, a onda ću jednu po jednu dovesti do oltara“, objasnio je Pedro Bini.

Prva koja je odvedena do oltara bila je Tadžana, najstarija od sestara. „Pokušala sam da zadržim emocije, ali nisam uspela. Videti mog tatu pored mene, u tom trenutku – to je osećaj koji ne mogu da opišem“, ispričala je Tadžana.

#AmorTriplo: O casamento das TRI: Três vezes Sim>>> https://www.facebook.com/21Portal/posts/368785186640698

Posted by Portal 21 on уторак 24. март 2015.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track